Odp: Spotkania
Może wpadnę na parę chwil popatrzeć jak teraz wyglądają spotkania To nie będzie w tym Paradoxie na Jezierskiego, tylko tym drugim, zgadza się?
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może wpadnę na parę chwil popatrzeć jak teraz wyglądają spotkania To nie będzie w tym Paradoxie na Jezierskiego, tylko tym drugim, zgadza się?
Tak, w tym na Anielewicza, dojazd metrem do stacjii Ratusz Arsenał i albo chwilę piechotą, albo minutę (1 przystanek) tramwajem do przystanku Muranów
ja moge spytac w morionie czy nie morzemy grac.
chce ktos sie powymieniac w srode w morionie?
ja moge spytac w morionie czy nie morzemy grac.
chce ktos sie powymieniac w srode w morionie?
Raczej z góry większość jest za Paradoxem na spotkania, Morion jest za daleko od metra i tracisz tę 0,5 h więcej na dojazd, raz na miesiąc wystarczy...
W moim przypadku niestety tylko niedziela w przyszłym tygodniu i to z bardzo dużą szansą, że bym się zjawił.
Jeśli w sobotę to bankowo mnie nie będzie.
Dla mnie tylko niedziela i, co oczywiste, Paradox. Chciałbym też dostać możliwość pozbycia się ośmiu boosterków Plasma Storm, które mi zostały.
Moja obecność jest o wiele bardziej prawdopodobna w niedzielę, dlatego też zdecydowanie niedziela
Nadal "walę śmiało" - większość woli niedzielę ? OK, to ja też będę w niedzielę
/w niedzielę mogę być już na godz. 10.00, zaś w sobotę najwcześniej na 10.15-10.30.../
a jeśli powiem że istnieje możliwość, że w sobotę pojawi się u nas Adrian?
Ja odpadam w ten weekend, zarówno w sobotę, jak i niedzielę.
To będzie Adrian a nie będzie na pewno Roberta ;p
Aczkolwiek jeśli reszta się określi na pewniaka i będzie wolała sobotę to nie widzę problemu.
W moim przypadku w niedzielę jestem na 70-80%. Nie chcę tutaj za mocno optować, by potem nie było do mnie pretensji jakby jednak coś mi w ostatniej chwili wypadło.
w tą niedziele mam kolejke ligową i niestety wyjazd, ewentualnie sobota albo następny week.
ja tez bede tam moze nawet jusz zagram. moze ktos mi pozyczy catchery ?przynajmniej 2 :D
Robert, z tego co widzę byłby tylko Adrian i Babidi, więc forsowanie soboty przy tym rozkładzie głosów, o ile nic się nie zmieni, byłoby głupotą ;p
Prosiłbym tylko o ustalenie daty do środy, najwyżej wybierze się inny weekend na przetestowanie stołecznych graczy.
a ja bede :D:D
bylem w morionie i kupiłem crystall wall w busterku :PPP
a jeśli powiem że istnieje możliwość, że w sobotę pojawi się u nas Adrian?
Będę w niedzielę na 99%.
A Ty mnie, Kubusiu Babidusiu, tak nie reklamuj, tylko nocleg kołuj bo jak Ci w dupę kopnę to Cię zabraknie ;p
Miśki, zbumpuję temat bo to dla mnie ważne a Babidi ma bana na IP do czwartku to się raczej za mną nie wstawi.
Po pierwsze z tego co widzę to raczej niedziela jest terminem który wybrała większość z was, więc kołuję sobie nocleg na noc z soboty na niedzielę. Szkoda by mi było jakby nagle wszyscy z "tylko niedziela" nagle zaczęli się przesuwać na sobotę, bo mam was za słownych chłopaków. To się raczej nie zdarzy.
Druga sprawa: Czy ktoś miałby awaryjny kawałek podłogi pod dachem, gdzie jest dość bezpiecznie i ciepło w nocy z soboty na niedzielę, gdyby w środę okazało się, że obie podstawowe opcje noclegowe mi padną?
Liczę na przybycie i dziękuję za wyrozumiałość.
Adrian
Babidi ma bana na IP do czwartku
Nasz przyjaciel, Wujek Babidi vel Smutny Oshawott, NIE może mieć bana ponieważ:
-jest uczuciowy: płakał, gdy Asz Keczup ratował Charmandera
-jest postępowy: ma deck w prześlicznych jasnofioletowych koszulkach (taki "Barbiowy" kolor)
-jest poważny: z pełną powagą rzuca tails za tails'em
-jest odpowiedzialny: odpowiada na zadawane mu pytania, czasem nawet już tego samego dnia
-jest przyjacielem Kuby2001, którego nikt inny nie chciał polubić
-jest wytrwały: pomimo notorycznych porażek wciąż przychodzi i gra, gra, gra...
-no i w ogóle jest nieźle walnięty, czyli: swój chłop tutaj
Wszystko wskazuje, że nic mi nie powinno wypaść, więc na dzień dzisiejszy jestem w niedzielę i bardzo bym optował za 10.
Co do noclegu: Mam zaplanowaną imprezę, więc nie dam rady pomóc.
Z tego co widzę to niedziela już sześciu* osobom pasuje, a zatem sprawa chyba przesądzona.
(* - Robert, Yabol, Misiek, Konsko, ja i Adrian)
Natomiast Kakelowi tym razem ani S, ani N, a szkoda.
A jak tam pozostali: Shun, Tojax, Amphi, Pelek FA, QUCKcraftPL i Babidi (vel Kuba) - ?
Powinienem dać rade w niedziele, tak na 70 %, jak coś mi wypadnie, albo coś, to nie przyjdę, ale pewnie sie uda
Ja mogę przyjść ale bez wpisowego pogram bo ostatnio zapomniałem jak sie gra . Albo też i nie przyjdę bo mi się nie będzie chciało .
Mi pasuje niedziela. W sumie nawet bardziej niż sobota.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/