Odp: Spotkania
Też pewnie wpadnę w takim razie. BTW myślałem, że napisałem już tego posta dwa dni temu, ale widzę, że coś się nie załadował
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też pewnie wpadnę w takim razie. BTW myślałem, że napisałem już tego posta dwa dni temu, ale widzę, że coś się nie załadował
SRY ale trochę się spuźnie.
Też pewnie wpadnę w takim razie.
Taaak, ale wyszedł z tego drugi fail z rzędu, Miszczu nasz podwójny...
Afro - SRY, ale ponad godzina to już nie jest "trochę".
Wiem, sry myślałem ze szybciej mi się uda przyjść.
konsko napisał/a:Też pewnie wpadnę w takim razie.
Taaak, ale wyszedł z tego drugi fail z rzędu, Miszczu nasz podwójny...
Afro - SRY, ale ponad godzina to już nie jest "trochę".
Przepraszam, ale to nie tak miało wyglądać. Sobotni wieczór zbyt mocny
Ja jednak niestety nie.
Mnie niestety też nie będzie, ale od października mam nadzieję regularnie pojawiać się na turniejach.
U mnie jak powyżej, ew. dałbym radę wpaść w piątek za tydzień jeśli bedzie jakieś granie.
Sobota ja + moje Flygony
W związku, że frekwencja jest nieco mała w tym tygodniu, to chyba też odpuszczę.
W piątek w popołudniu wpadnę do Paradox Cafe z dwoma taliami. Jedna w BCR-onie, a druga w NXD-onie. Obie do przerobienia na BW-on jeśli chcielibyście zobaczyć ich pełną siłę, ale dostosuję się do dowolnego oficjalnego formatu po wyjściu BW.
Gdyby tak się zdarzyło że ktoś chciałby pograć w karty w piątek ze mną, to prawdopodobnie będę, powiedzmy, o 17:00 chyba, że ktoś sobie zażyczy godzinę lub dwie wcześniej, to też przyjdę.
Jakby natomiast kolei tak się zdarzyło, że nikt nie ma ochoty pograć w karty ale są ludzie którzy mimo wszystko zobaczyliby moją szpetną mordkę, to zapraszam mimo to.
I ostatnia uwaga - gdyby Paradox w piątek był nabity tak, że nie będzie gdzie wsadzić szpilki, to po prostu pójdziemy gdzie indziej. Wiem, że to nowatorskie podejście, ale trzeba iść z duchem czasu.
Zapraszam wszystkich, a jakby chętni wcześniej dali znać czy ktoś przyjdzie i czy nie chcą zagrać jakiegoś turnieju, byliby nadzwyczaj uprzejmi.
Ja nie wiem, czy będę grał, ale pojawię się.
To ja przyniosę EX-only, jak już każdy będzie miał deck w innym formacie.
Kakel, EX-on, HS-on wszystko tylko bez kart z ery DP. Dobrze wiemy, że dzisiejsze decki mogłyby nie dać im rady nawet trochę.
Widzę jednak, że jest pewien odzew. Mi format zupełnie zwisa, więc daję się wypowiedzieć innym.
Pewnie tez bede z talia BW-on.
No zobaczymy, ale wątpię bym miał czas wpaść przed wyjazdem
W Warszawie bede dopiero najprawdopodobniej po 21, ale moze ustawiamy sie na jakieś wieczorne granie. I gdyby ktoś przypadkiem miał 3-4 Pyroary wypożyczyć na weekend do Berlina byłbym bardzo wdzięczny. Odezwijcie sie na pw.
To ja w takim razie też przychodzę z BW-onem, skoro jest takie zainteresowanie.
Ja, konsko i Yabol będziemy wyjeżdżać z Centralnego o 22:30, więc pewnie granie byłoby najpóźniej do 21. O której więc zaczynamy?
Zacznijmy o siedemnastej. Chwilę później wpadną posiedzieć McLer z Karsem, a lekko po 21 mogę jechać z wami na dworzec, przy okazji odbierając z niego Lesia i Bartiego.
Można spróbować załatwić jakieś nagrody o ile powiecie skąd. Gdzie jest ten magazyn isy?
Po prostu mogę zabrać boosterki XY3 od siebie, mam ich jeszcze całkiem sporo
Bardzo słusznie, bo muszę jeszcze zdobyć tego Seismitoada EX'a na Berlin.
Także zapraszamy wszystkich w piątek na 17:00 do Paradoxu na granie w PTCG i miłe spędzanie czasu. Format BW-on.
Ja (niestety wbrew zapowiedziom na shoutboxie) niestety się nie pojawię. Okazuje się, że tymczasowe zmniejszenie mieszkańców w domu skutkuje poważnym zwiększeniem obowiązków innych (w tym moich)
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/