Okej. Prosta piłka Xandros zamawiał boxy z isy na Case'y po 6 sztuk (to jest ilość hurtowa) i zrzucaliśmy się w takiej cenie, że z przesyłką pocztą z Katowic do Krakowa wyszło mnie 11.50*
Nie dokładałem z własnej kasy do grania, a po tyle mieliśmy w wakacje boosterki na turniejach.
Miało być 10.50, ale nie pojechałem na turniej do Katowic by odebrać osobiście i niestety paczka musiała iść pocztą.
Nie wiem dlaczego ON dostał taką cenę. Z tego co mówił brał z isy. Jak brałem BW3 z isy to dałem 1200 zł za 3 boxy. A brałem za pośrednictwem Magic Traders w cenie pomiędzy ceną isy dla sklepów, a ceną ich sklepową.
Wiem też, że Lesiu oferował mi opcję całkiem niedawno, niech znajdę w archiwum cenę:
405 box a jak bedzie case to 385 jak bys był zainteresowany. Czy akurat od niego było z isy nie wiem.
--- Jak jakiś mod ma siły to niech sobie odseparuje posty na temat cenie boxów z isy, a usa
* W zasadzie wyszło mnie 11.27 czy coś takiego. Przepraszam chłopaki, oszukałem was i zarobiłem :< A w sumie to nawet nie, bo jak komuś brakowało na turnieju to przymykałem oko na grosze . Bo wtedy decydowaliśmy ile chcemy boosterków i wychodziło wpisowe 6,66 "a to niech będzie, że po 6,60 wpłacicie" itd.
7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014
Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie lock decki serdecznie dziękuję.