Odp: wróżkowe pokemony ;p
A liczyłem na coś dobrego do Flareona .
Karty Pokémon → Ciekawostki i artykuły → wróżkowe pokemony ;p
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A liczyłem na coś dobrego do Flareona .
Resistance na Darki - ciekawa nowość. Słabość na Metal - a to też w sumie ciekawe.
Dla mnie jednak dziwne jest to, że Eevee doczekała się kolejnej ewolucji (od dawna, bo już od Jungle, miała wodną - Vaporeona, elektryczną - Jolteona i ogniową - Flareona, potem w Neo doszły dwie - psychiczna (Espeon) i darkowa (Umbreon), w DP doszły dwie kolejne - trawiasta (Leafeon) i następna wodna (ale tak naprawdę to lodowa - Glaceon), teraz pojawi się ta "wróżkowa", ale wciąż brakuje dwóch: walczącej i metalowej - ?...
Być może i jakaś po prostu bezbarwna też mogłaby być - ?
Zawsze nowe ewolucję Eevee powstają wraz z nowych sposobem ewolucji w grach. Liczę, że jeszcze jakąś w tej genie dorzucą, może właśnie metal? Dragon Eevee też nie wymyślili.
Mnie dziwi, że karta ma taką samą szatę graficzną jak karty z BW. (Cociaż po prof. Syncamore można było się spodziewać, że nie zmienią oprawy...)
Dla mnie jednak dziwne jest to, że Eevee doczekała się kolejnej ewolucji (od dawna, bo już od Jungle, miała wodną - Vaporeona, elektryczną - Jolteona i ogniową - Flareona, potem w Neo doszły dwie - psychiczna (Espeon) i darkowa (Umbreon), w DP doszły dwie kolejne - trawiasta (Leafeon) i następna wodna (ale tak naprawdę to lodowa - Glaceon), teraz pojawi się ta "wróżkowa", ale wciąż brakuje dwóch: walczącej i metalowej - ?...
Być może i jakaś po prostu bezbarwna też mogłaby być - ?
Nie brakuje dwóch, brakuje dziesięciu. Jak wiadomo karcianka nie jest tą główną rzeczą, na jakiej opierają się poki, tylko gry, karcianka schodzi na dalszy plan. W grach mamy całe osiemnaście typów. IMO Sylveon nie będzie ostatnią z eeveelucji, wszyscy je kochają i chcą więcej. Następne niekoniecznie stoją w kolejce walcząca/ziemna/skalna, stalowa, czy smocza, równie dobrze może to być robak, duch, trucizna, lot.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Ciekawostki i artykuły → wróżkowe pokemony ;p
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/