Temat: [news] Wprowadzenie do XY
Ok, wszedłem dziś sobie na kanał dość znanego Pokemaniakom delikwenta i ujrzałem taki oto filmik:
Taki oto filmik
W tym oto materiale, dziewczyna JWittza przedstawia najnowsze newsy z magazynu CoroCoro. Dowiadujemy się o kilku nowych Pokemonach, nowej antagonistycznej organizacji oraz nowym profesorze. O ile ten ostatni jest jeszcze do przyjęcia... Przepraszam, ale styl w jakim rysowane są najnowsze stworki doprowadza mnie do szału. Ostatnio wszystkie Pokemony wyglądają słodziutko, milutko, lekko amorficznie. JAKBY BYŁY ROBIONE DLA DZIECI! Na przykład, Pokemon wata cukrowa. Albo "perfumowy" Pokemon, który wygląda jak, nieprzymierzając, gonady obcego. O kałamrnicach nie wspomnę.. Ponarzekam jeszcze na nowych antagonistów. Strzeżcie się! Przed wami organizacja, która chce tylko.. zarobić pieniądze. Nie, nie przejąć kontrolę nad czasoprzestrzenią, nie wprowadzić naturalityczno-anarchistycznego porządku, nie zniewolić wszystkie Pokemony. Zarobić pieniądze. Złooo.. Jakby tego było mało, jej wszyscy członkowie są jacy? Rudzi! Jak ja mam się ich bać.
Dziękuję za wysłuchanie moich narzekań ns nieubłagane zmiany generacji i życzę miłego dnia.
[10:31] Shellaqdo: Także Amphi, pilnuj dupala :*
[10:32] Jameaz666: O rany, Shell jest gejem.
[10:32] Jameaz666: Kto by pomyślał?