Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Spotykamy się jutro rozumiem? W takim razie, kto ma możliwość, niech da znać Reksiowi. Ja bym był 15:30.
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spotykamy się jutro rozumiem? W takim razie, kto ma możliwość, niech da znać Reksiowi. Ja bym był 15:30.
Ja się na pewno zjawie i będę o 15-15:30
Ja będę. Ale mogę się spóźnić.
Ja mogę na chwile wpaść na 15:30, ale na 17 jestem umówiony to posiedzę tylko godzinę .
Będę jakoś 15.30 myślę nikt mi znać dać nie musi;p
Tylko, że ja nie znam godzin, na które umawiamy się w tym tygodniu...
Kto ma ochote wpaść przed OTP w czwartek albo piątek do dragonusa i potestowac jeszcze przed otp?
ja wpadnę na 100% a wexu będzie na 70 %
Zasankcjonowałem turniej na tę sobotę. Niestety wiąże się to z koniecznością decklist (choćby i na kartkach papieru), tak wiem nie wiem po co mam przez 2 miesiące trzymać je w domu, ale trudno.
Co gorsza nadal nie wiem kiedy Dragonus zacznie sam sankcjonować turnieje ;S.
Zapisy 10:00, Start 11:00, jakby miały być tylko 3 rundy (bo byłoby nas mniej niż 8 masters) to gramy Best of 3 - czyli do 2 zwycięstw. Najsensowniejszy pomysł chyba jaki wpadł - jak grać sankcjonowane i jednocześnie dużo pograć.
Dzięki Piterr za ten koncept. Loffciam go.
A co jak będą 3 rundy ale ktoś z miejscowych musi wyjść o 13, bo nadal nie wiem?
Prawdopodobnie wpadnę do was w najbliższą sobotę. Szykujcie się
No cóż postaramy się zrobić tak by Jingo zdążył zakończyć turniej, ale nie obiecuję niczego. Tzn. nie obiecuję dużej ilości rund .
Ja nie wiem co to za problem zagrać sankcjonowany, odbębnić trzy tury i zagrać drugi turniej... A ja muszę być na 13 w pracy, czyli wyjść powinienem przed 12:30.
Niestety muszę zrezygnować z uczestnictwa w jutrzejszym turnieju. Termin mi pasuje, ale mam wrażenie, że pojawi się wyjątkowo mało graczy i nie opłaca mi się tłuc pociągiem
wszystkim uczestnikom życzę powodzenia, sorki, że nie będzie mnie z wami.
Niestety muszę zrezygnować z uczestnictwa w jutrzejszym turnieju. Termin mi pasuje, ale mam wrażenie, że pojawi się wyjątkowo mało graczy i nie opłaca mi się tłuc pociągiem
wszystkim uczestnikom życzę powodzenia, sorki, że nie będzie mnie z wami.
Dokładnie to powiedziałem, bo Wexu chory, Kicek w pracy, Jingo idzie wcześnie do roboty, Drobne nie ma decku, no po prostu paranoja. Aż mi się odechciało chłopaki serio.
Szkoda troche Keeshi. No ale to może zapraszam za tydzień .
Może byśmy właśnie za tydzień się umówili na DUŻY i sankcjonowany turniej w Krk? Może wtedy się uda by wszyscy wpadli? Albo za 2 tygodnie?
Miło by było by w końcu pojawili się Drobne, Grzesiek, Andrzej też bo czemu nie z Kamilem, Reksio (jak mu pracy nie dowalą na rano), Kicek, Tadek. W ten sposób mielibyśmy już ponad 12 osób. Tylko tak jakoś nas mało przylazło dziś. Dacie radę za tydzień chłopaki? Wexegon pewnie będzie zdrowy. Zadeklarujcie się, jesteśmy w stanie mieć dużą frekwencje i to tak BARDZO dużą.
Ja mógłbym się pojawić dopiero w ostatnią sobotę tego miesiąca. Generalnie w soboty rzadko mam czas w związku z robotą. Jeśli udałoby się zorganizować jakiś alternatywny termin w tygodniu to pewnie wpadałbym częściej.
Siema! Szybkie pytanie do Krakowa: ma ktoś catchera na reverse?
Co do turnieju w sobotę, to dobrze byłoby o 13, lub kilka minut po tej godzinie skończyć. Bo o 14 zaczynam robotę. To tyle ode mnie.
Jingo jak się nie spóźnisz to jakaś szansa na to jest .
Czyli jak ,turniej mamy turniej dzisiaj o 10/11 ,tak ?
Tak.
A ja proponuję w tygodniu w któryś dzień koło 16. Kto jest wolny i kiedy?
Uważam że to dobry pomysł żeby się spotkać w tygodniu . Ja mam czas teraz codziennie ale proponował bym środe 16 co wy na to ??
Mogę jedynie poniedziałek, wtorek lub czwartek o 16 przyjechać.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/