Odp: Spotkania
No ok to na kiedy robimy jakies spotkanie dogadajmy jakis termin fajnie by bylo pograc . Pozdrawiam
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 80 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No ok to na kiedy robimy jakies spotkanie dogadajmy jakis termin fajnie by bylo pograc . Pozdrawiam
Co jest nie tak z weekendem 12/13? Jest 3 pewnych chętnych + może ja + Kars, który się ma dostosować, a to więcej niż przez całe miesiące w Warszawie .
no o tę niepewność właśnie chodzi, widocznie ja już jestem pesymistycznie nastawiony;p
no ale dobra to na 12/13 jest dawidos, ja, koga.
a Kakel i Kars jeszcze nie wiedzą.
Wiele wskazuje na to, że w przyszły weekend to i na mnie możecie znów liczyć...
Jak szybko ustalicie dzień, to moze i mi uda sie przyjść.
To wole niedziele.
Dobra to co 12 13 spotykamy się ? tylko gdzie ?
No dobra to czekam na info i wbijam . Są jakies wymogi co trzeba przyniesc na takie spotkania czy cos bo pierwszy raz bede .
U mnie zmiana: w grę wchodzi tylko sobota.
O, ja właśnie chciałem pytać, czy mam do Paradoxu dzwonić. No dobra, skoro wyszły nowe kupony do KFC, to chodźmy tam.
Mnie nadal jest obojętne, w który dzień się zobaczymy. Ktoś ma jeszcze jakieś preferencje?
Są jakies wymogi co trzeba przyniesc na takie spotkania czy cos bo pierwszy raz bede
Właściwie nie, poza taką oczywistością, że jeśli chcesz grać, to musisz mieć deck. Może być nawet z wydrukowanymi proksami, myślę, że skoro jesteś nowy, to nikt nie będzie miał Ci za złe, poza tym sporo kart pewnie uda Ci się zdobyć albo pożyczyć. Jesteśmy uprzejmi.
A no dobra to wszystko posiadam to co napisales .To spotykamy sie w sobote czy niedziele ?
Sobota, 11:00, KFC - będę.
Mi dzień obojętny, ale wolałbym wiedzieć który jak najszybciej. Mam sporo do nadrobienia z matmy więc na pół weekendu zaszyje się gdzieś w Kampinosie, Palmirach czy innym lesie i będę zakuwać. A parę innych spraw też trzeba załatwić.
Chyba jest już ustalone, że sobota. Format XY-on, co nie?
no tak xy-on. nie ma co już kombinować inaczej
Pomozecie mi ewentualnie złożyć taką talię w tym formacie bo mam talię roaring skies zapdos i ja trochę zmienilem, wezmę wszystkie karty jakie mam posiadam z Ex kyorge sceptile machamp . To ma być po prostu talia startową czy można ją zmieniać ?
Muszę Was najmocniej przeprosić, ale nie dam rady przyjść jutro. Zadecydowały czynniki, na które niestety nie mam wpływu
Czy ktoś ma zamiar grać w ogóle na jesieni w Warszawie? Nie ukrywam że chciałbym mieć do czego wracać za parę miesięcy, ale wolałbym żebyście się potrafili ogarnąć beze mnie (czy Adriana).
Szczerze, to ja też bym pograł. Tylko muszę znaleźć dobry termin.
Rownież jestem chętny, ale jak juz pisałem znacznie wcześniej, muszę znać terminy spotkań z tygodniowym wyprzedzeniem, zeby umówić sobie odpowiednio grafik w pracy.
ja będę dostępny w każdy weekend października, tak sądzę.
Rozumiem że to są luźne rozgrywki, tj. gracie też proxami? Jaki format dominuje?
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 80 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/