Odp: Chcecie turniej?
Liga nie jest zła i raczej nie skończyłaby się na 3 osobach Tym bardziej że jeszcze nie mamy wakacji
Karty Pokémon → PTCG przez internet → Chcecie turniej?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Liga nie jest zła i raczej nie skończyłaby się na 3 osobach Tym bardziej że jeszcze nie mamy wakacji
Powiem tak: mi to wszystko jedno, byleby można ustalać z rywalami termin pojedynku i byleby ktoś to organizacyjnie ogarniał.
Tak jak wspominałem turniej drabinkowy ma większe szanse powodzenia i w tym kierunku bym zmierzał, ale się nie upieram.
Jeśli będzie liga to też wezmę udział, ale mam obawy, że skończy się jak ta z linku wklejonego przez Kakela.
Tak czy siak czekam na jakieś ramy organizacyjne, bo jak mamy ruszyć to weekend czerwcowy jest dobrym momentem, bo myślę, że większość jest w stanie trochę czasu na PTCGO wygospodarować .
Być może w przyszłości jak będę miał trochę więcej czasu to sam też coś zorganizuję.
W czwartek i piątek dam radę, ale do 1700, weekend mam zajęty.
To jak robimy z tym turniejem?
Kurde trochę spraw ostatnio miałem zrobie to na zasadzie ligi przedłuże zapisy będzie więcej chętnych i dam czas na 1 mecz po 4 dni.
Czyli dziś nie gramy?
Czekamy aż Manchoz coś napisze.
Ok zmieniam posta turniej będzie wyglądał tak:
- format: standart
- gramy do 2 wygranych
- zawodnicy nie mogą zmieniać talii pomiędzy pojedynkami.
- terminarz gier jest następujący:
- I runda: 8-14.06
- II runda: 15-18.06
- III runda: 19-22.06
- IV runda: 23-26.06
- V runda: 27-30.06
- nagrody I miejsce 500 paczek, II 300 paczek III 200 paczek z PLF.
Życzę powodzenia i przepraszam jak coś nie pasuje.
to gdzie mamy się zgłosić i kiedy poznamy przeciwników?
Pomysl nie na zbiorke w tym samym czasie a rozgrywanie samotnie meczow w okreslonym przedziale czasowym wg mnie bylby super i dalej podtrzymuje chec udzialu
szakal, konsko, no to byl link do rejestracji na stronie 1 w poscie Manchoxa i tam juz jest rozlosowana pierwsza runda.
Dałoby radę jeszcze się zapisać?
A, fajnie, przeoczyłem link do rejestracji. To dobrej zabawy.
Ja tak samo i sądząc po liczbie osób które się zgłosiły, a które wyraziły chęć gry w tym temacie to chyba coś poszło nie tak z przekazem informacji
Nie tylko wy przegapiliście
LINK DO ZAPISÓW: http://challonge.com/tournaments/signup/sGgchcTD5r
1. Czy turniej w końcu ruszył, czy czekamy jeszcze z zapisami? (wczoraj grałem z Kubą a dzisiaj teoretycznie z Banzailem, więc pasowałoby w końcu oficjalnie napisać, że możemy grać w parach z challonge).
2. Czy talię można zmieniać pomiędzy poszczególnymi rundami, czy przez cały turniej grać tylko jedną?
3. Co w przypadku jeśli pojedynek nie zostanie rozegrany w ogóle?
4. Co w przypadku jeśli pojedynek nie zostanie rozegrany na czas?
5. Jak traktujemy disconnecty?
Korzystając z okazji i informując mojego przeciwnika kimkolwiek by nie był to można próbować mnie łapać od 18 do 22 w tygodniu. Większe szanse na godzinę późniejszą.
1. Czekamy z zapisami, terminy przesuną się o tydzień.
2. Można
3. Gracz którego nie było dostanie w/o jeżeli obydwaj gracze to po -1 pkt.
4. j/w
5. Zwycięstwo przysługuje graczowi który nie został rozłączony, chociaż mile widziane jest jak gracze zagrają po prostu rematch.
Więc pierwsza runda odbędzie się 15-18.06?
Proste pytanie. Z czy bez Lysandre TC
Proste pytanie. Z czy bez Lysandre TC
Nie gram, ale pomiędzy zawiłymi liniami skomplikowanego tekstu doczytałem się, że pierwszą rundę rozgrywacie: 15-18.06. Słyszałem plotkę, że ban wchodzi do karcianki z dniem 15 czerwca. Mam nadzieję, że taka garść informacji wystarczy aby wyciągnąć w miarę dobre wnioski
Ave!
Dziękuje Panda za pomoc bo tak właśnie jest dobra tabelka rozpisana, daty przy rundach dodane, gramy do 2 wygranych. Powodzenia i miłej zabawy.
Wyniki pojedynków BO3 wrzucamy tutaj czy jak robimy?
Edit: już ogarnąłem - jak coś, to wyniki raportujemy na stronce turnieju na challonge.com
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → PTCG przez internet → Chcecie turniej?
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/