Odp: Spotkania
Będę od 12 do 16 nawet więc długo będę mógł popykać z Wami , możemy zrobić turniej nawet ale ofc bez wpisowego. Chociaż ja tylko chciałem trzy decki wypróbować .
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będę od 12 do 16 nawet więc długo będę mógł popykać z Wami , możemy zrobić turniej nawet ale ofc bez wpisowego. Chociaż ja tylko chciałem trzy decki wypróbować .
No tak, bez wpisowego, nie mam kasy, ale taki po prostu do rankingów, co wy na to? Malutki ewentualnie, a jak nie, to ok, luźne pykanie
luźne pykanie.
Będę miał 2 decki albo 1 a ciekawszy trochę.
dobra, to ja też coś sie pobawie,
Jeśli dziś nie ujawni się ruch oporu przeciwko niedzieli to zadzwonię do Paradoxu.
Niestety prawdopodobnie mnie nie będzie. Jadę między innymi przygotowywać braciaka do OŁ TI PI :>
Ja też niestety już oficjalnie:
W tym tygodniu odpadam i zastanówcie się nad 2 maja popołudniu.
Ok mamy rezerwację w Niedzielę od 10.00. Ogłoszenie zaraz zrobię a możliwe, że jednak się pojawię mimo tego co wcześniej pisałem. Szanse 50/50.
Ja, jak juz mowilem, najwczesniej moge przybyc tydzien po majowce, bo teraz wyjezdzam.
Ja nie wiem czy będę ale może się pojawię i małe pytanko do Yabola czy w niedziele w paradoxie beędziesz miał boostery?
Ja nie wiem czy będę ale może się pojawię i małe pytanko do Yabola czy w niedziele w paradoxie beędziesz miał boostery?
radze spojrzeć na ogłoszenie i to co już było pisane
~Amphi
Dzięki Yabolu i Bidoofie.
Bede w niedziele.
Bede w niedziele.
Koga, ty żyjesz?!
Też będę w niedzielę, bo wreszcie skończę składanie LuxChompa (zdobyłem ostatniego brakującego Luxio wczoraj). I nie będzie żadnej litości, od razu uprzedzam - jeńców nie będę brać, bo nie mam ich potem gdzie trzymać. Psay psay
To gramy fundeckami?
To gramy fundeckami?
Taki Wielki Miszcz ponoć, a o sławie i potędze LuxChompa nie słyszał ?... Ale wstyd
Słyszał i widział ale to chyba było dawno i nie prawda Nawet QzinGary go ogrywały
Do jutra
Już jutro panowie
Ahh... takie zacne spotkanie a mnie nie będzie
Możecie powyrzucać Tool Scrappery. Smuteczek...
Mnie też niestety ominie .
Krótka piłka z mojej strony:
Ktoś się pisze na czwartek 16.30 w Paradoxie?
Będzie przyzwoity odzew to jutro zadzwonię i zapytam.
Nie będzie przyzwoitego odzewu to jutro nie zadzwonię i nie zapytam.
Osobiście na nic się nie piszę, bo nie wiem jak będzie ten długi weekend wyglądał. Możliwe, że mógłbym wpaść, ale będę wiedział dopiero.. hmmm... w środę gdzieś :S
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/