Odp: Spotkania
Ja tylko w piątek, w sobotę wyjezdzam nad morze
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja tylko w piątek, w sobotę wyjezdzam nad morze
A ja w piątek odpadam tak na 99%
sobota prefered.
Mnie raczej wszystko pasuje, piatek tez jakby bylo najwiecej chetnych.
W sobotę ktoś poza mną i McLerem może wpaść?
W sobotę ktoś poza mną i McLerem może wpaść?
No jo.
Czy ktoś jeszcze chętny na termin sobotni? Na razie są 3 osoby...
Natomiast mnie jutro niestety nie będzie, sorry...
ja tez raczej wpadne. for fun deck skladac ? // pisze telefonu
Ja mam deck na zasady missing, ale mogę go spokojne przerobić na bardziej porządny .
(Proxy, oczywiście, jak najbardziej )
ok, ale tak na 11:30~ ok? Cały tydzień się nie wyspałem to może chociaż jutro ;p
Ok. Paradox?
No chyba nie mamy nic innego do wyboru
Ehhh jeszcze rano muszę jakąś deczynę złożyć ...
OK, wyjeżdżam.
Będę tak koło 11.00~
Niech ktoś już będzie plix
Z innej beczki - dziś się dowiedziałem, że Graal w Blue City będzie działać tylko do końca lipca, czyli już tylko 3 dni...
Już tam nawet stolików przed sklepem nie mają. Mieliśmy - ewentualnie - właśnie tam za jakiś czas zacząć grywać "Ligę" (podobnie jak w Morionie), ale w takiej sytuacji wiadomo, że nic z tego nie będzie. Może (MOŻE) będą mieć nową lokalizację, gdzieś w okolicach Placu Unii - jeśli tak, to wtedy oni sami nawiążą ze mną kontakt w tej sprawie. Ale - póki co - po prostu znów ubył nam, niestety, jeden ze sklepów z kartami itp.
Ten właśnie Graal, w Blue City, był ich PIERWSZYM sklepem w Warszawie, tak btw... O ile dobrze pamiętam to zadebiutowali tam chyba dokładnie siedem lat temu (2006), i to też w lipcu. Szkoda.
W ten weekend, w sobotę jest liga w Morionie, postarajmy się by było te 8 osób...
O nie, jest Morion w ten weekend ? Szkoda, zwłaszcza, że to będzie pewnie ostatni weekend w tym miesiącu, w jaki będę mógł wpaść...
W tym tygodniu w końcu mogę w weekend ale zagrałbym też środa czy czwartek jakby ktoś był chętny.
Ja w tym tygodniu jestem jeszcze za granicą, ale w następnym tygodniu środa/czwartek byłyby bardzo ok Bo w weekend znowu mnie nie bedzie
Mnie na pewno nie będzie w sobotę, ale środek przyszłego tygodnia mi odpowiada
Mnie przez cały sierpień nie będzie z powodów rodzinno-geograficznych. Do zobaczenia we wrześniu.
Dobra ludzie wróciłem po 2 tygodniach do Wawy i nie moge już wytrzymać bez grania Tak więc kto chciałby sie spotkać w tym tygodniu w środe/czwartek/piątek w Paradoxie? Niestety w sobote znów wyjeżdżam, tak więc tylko te terminy mi pasują (z naciskiem na pierwsze 2) Tak więc kto chętny?
Ja w tym tygodniu chętnie się spotkam. Nie jestem pewien co do terminu ;/
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/