Temat: Podziękowania po OTP
Dziękuję Wszystkim za przybycie i za naprawdę dobre zachowanie, dzięki czemu nasze stosunki z Paradoxem są nadal dobre
Gratuluję medalistom, bo pokazali klasę. Szczególnie Zwycięzcy, Babidiemu, bo wygrać
OTP z wynikiem łącznym 13-1 (7-0 w swissie, a potem kolejno: 2-0, 2-0, 2-1 w Topach to naprawdę DUŻA SPRAWA).
Ale gratuluję też pozostałym - chociażby tego, że tym razem nikt nie zakończył turnieju bez choćby jednej wygranej.
Dziękuję za frekwencję - poza jedną osobą (do której nie mam już za grosz zaufania) wszyscy pozostali zapisani się pojawili, a to niesamowite zjawisko, jak na OTP. Brawo
Specjalne podziękowania dla Baki i Cake'a za wspaniały prezent - koszulkę z wizerunkiem wiadomo KOGO, w której mam zamiar już w najbliższy poniedziałek pojawić się tam, gdzie z reguły chadza się w garniturach i krawatach, ale ja pójdę właśnie w niej, serio
Podziękowania także dla Ogisia, wprawdzie niebecnego, za przysłanie mi wyjątkowego Psyducka, bo zupełnie innego niż pozostałe z mojej - coraz większej zresztą - kolekcji.
Mam zatem coraz liczniejszą rodzinę (ba, ku mojemu zaskoczeniu żony to jakoś wcale nie martwi).
Podziękowania dla Sędziów, z Kakelem na czele, a także dla Keeshiiego - za to forum oraz
program do parowania, dzięki czemu mieliśmy gdzie się umawiać i jak potem sprawnie zagrać.
Było duszno i gorąco, ale na to nie było rady. Natomiast chyba było fajnie, mam nadzieję, no a w tym to już wielka Wasza - uczestników - zasługa.
No i dziękuję za deale, zarówno te wcześniej umówione, jak i te nowe, już z OTP.
Trzymajcie się
simply The Best
in every contest