1,301

Odp: Spotkania

Jest to najbardziej odpowiedni termin dla mnie więc postaram się być.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

1,302

Będziemy grać NXD-on czy BC-on .

1,303

Kilka lat temu w Warszawie w końcu ustaliliśmy - i to miało tu u nas już na zawsze obowiązywać - że zmieniamy format w tym samym momemcie, w którym robią to na świecie.
Tak więc, zgodnie z powyższym, jeszcze tym razem powinien to być NXD-on, natomiast ten nowy, BCR-on, powinien zacząć u nas obowiązywać począwszy od 3 września br. Dodatkowo właśnie od tego samego dnia (03.09) - a tu z kolei zgodnie z jakimś tegorocznym pomysłem z "play.pokemon" (czy jakoś tak) - powinny być już legalne karty z XY3 "Furious Fists" (bo po 21 dniach począwszy od daty wydania setu - i tak ma być z każdym kolejnym setem).

A z innej beczki - wpadnę jutro, postaram się być niedługo po godz. 11.

McLer,
simply The Best
in every contest

1,304

McLer napisał/a:

Kilka lat temu w Warszawie w końcu ustaliliśmy - i to miało tu u nas już na zawsze obowiązywać - że zmieniamy format w tym samym momemcie, w którym robią to na świecie.
Tak więc, zgodnie z powyższym, jeszcze tym razem powinien to być NXD-on, natomiast ten nowy, BCR-on, powinien zacząć u nas obowiązywać począwszy od 3 września br. Dodatkowo właśnie od tego samego dnia (03.09) - a tu z kolei zgodnie z jakimś tegorocznym pomysłem z "play.pokemon" (czy jakoś tak) - powinny być już legalne karty z XY3 "Furious Fists" (bo po 21 dniach począwszy od daty wydania setu - i tak ma być z każdym kolejnym setem).

Dokładnie tak, z tego powodu też forsowałem NXD-on ostatnimi czasy.

1,305

Kurcze, sporo osób będzie. Ja niestety muszę spasować, bo nie dam rady przyjść sad

1,306

Na 11 mnie pewnie nie będzie. Będę może o 12 albo 13. Sry, coś mi w drogę weszło.

1,307

W ten weekend coś gramy? Osobiście chętnie przyjdę w sobotę smile

1,308

Pewnie przyjdę ale tym razem nie deklaruje sie na 100%. Szkoda, ze nikt inny sie nie wypowiada w tym temacie...

1,309

Podzwońcie do ludzi, może nie mają czasu wejść na forum smile Już czwartek, więc trzeba by się tym dzisiaj zająć.

/End of Offtop/: W tę sobotę mnie nie będzie, ale bardzo możliwe, że pofatyguję się za dwa tygodnie. I liczę na mocną obsadę na tydzień przed wyjazdem do Berlina, ale o tym jeszcze pomówimy w swoim czasie.

1,310

Teraz nie dam rady, za tydzień chętnie.

To wszystko niestety prawda.

1,311

Dobrze by było jakby zebrały się te cztery minimum grające osoby, wtedy można o czymś myśleć. Bo inaczej średnio mi się opłaca jechać godzinę do Paradoxu... Zapraszam, wakacje się skończyły, można zacząć grać aktywniej. Będę miał ze sobą trochę boosterów XY3 jak coś.

Edit: oczywiście BC-on.

1,312

Jak na razie tylko ja i Artur jesteśmy chętni z tego co widzę. Słabo sad

1,313

Ja też niestety nie mogę w tę sobotę... Początek gimnazjum, dużo spraw na głowie sad

1,314

Ja raczej też nie dam rady w tym tygodniu... może za 2-3

I TYLE XD

1,315

W wakacje - słabo, ale teraz.. też słabo, bo szkoły, klasówki, egzaminy, dużo spraw itp itd.

SMUTEG sad

/ale nie, nie sama taka sytuacja, tylko takie właśnie gadanie lub pisanie/

McLer,
simply The Best
in every contest

1,316

Wobec beznadziejnego odzewu odpuszczam sobie ten weekend.

1,317

Jakieś spotkanie w ten weekend?

1,318

Ja nie obiecuję, że zagram, ale postaram się wpaść chociaż na chwilę. Tylko na razie nikt na spotkanie się nie pali jak widać...

1,319

Niestety ja w ten weekend jeszcze nie dam rady... tyle ważnych melanży na głowie ehhhh...
Od października może coś się zmieni.

:::::::::::||"""\\::::://""\\ ::::::||"""\\.::::||:::||""\\ ::::|| :::::::::::
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::

1,320

Dedobly jest jeszcze jakies miejsce dla mnie na najbliższe spotkania?

1,321

Mogę wpaść - dowolnie: jutro / pojutrze - do Paradoxu, np. około południa, chociażby tylko po to żeby dokonać ustalonych wymian i chwilę pogadać, a zatem - ?
/ta propozycja tym razem głównie do Artura i Karsa jest/

McLer,
simply The Best
in every contest

1,322

Ja w niedzielę mogę się zjawić, a i to na chwilę tylko. Sobota raczej odpada całkowicie niestety, chyba że jakoś później.

To wszystko niestety prawda.

1,323

W niedziele jakoś o 12 mógłbym wpaść do Paradoxu.

1,324

No to spotkajmy się w Paradoxie w niedzielę w samo południe, czyli o 12:00, i tyle. Ja będę na pewno.

McLer,
simply The Best
in every contest

1,325

Ok, bede o 12.