Odp: RYBNICKI MARATON POKEMON 2014
Ja mam pytanie - czy wliczamy ten turniej do nowego rankingu ELO? Oczywiście o ile taki jest w planach.
Karty Pokémon → Spotkania pozostałe → RYBNICKI MARATON POKEMON 2014
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam pytanie - czy wliczamy ten turniej do nowego rankingu ELO? Oczywiście o ile taki jest w planach.
Zrobię pierwsze zestawienie ELO po RMP z turniejów które miałem do dyspozycji po OTP aż do RMP. Dotychczasowo niewiele się działo a i ja nie miałem na to zbyt wiele czasu.
Pytanie: kto będzie jechał z Katowic?
Ja
I ja.
Do dajcie znać o której bo ja jadę do Katowic a potem zabrał bym się z wami
Wybór jest takise - pociągi jadą 7:20 i 9:48.
Sądzę, że dość spora grupa graczy przyjedzie do Rybnika właśnie na jedenastą.
Ja raczej pojadę tym wcześniejszym żeby być na 9 w Rybniku
Ja na tego o 7:20 nie zdążę. Więc mogę jechać z wami tym o 9:48
Moja propozycja Wysiadamy "Rybnik Bazylika" i 5 minut piechotą do celu.
Prościej się chyba nie da.
Faktycznie, przecież co godzinę jeździ bezpośredni bus (z tyłu dworca)
Dzięki Banzail za wrzucenie tego.
Miło mi zawiadomić, że prawdopodobnie zaszczyci nas sam niejeżdżący nigdzie Kakel Także gorąco namawiam graczy z Bielska i Krakowa żeby jednak się pofatygowali, bo turniej może być zacny
Na chwilę obecną naliczyłem osób które mi powiedziały "będę" 16. To niemało - ostatnia wartość dla której można jeszcze grać 15 rund każdy z każdym bez dzielenia na grupy.
Wpadajcie ewrybady!
Zapowiada się prawdziwy maraton ^^ na razie mój najdłuższy turniej trwał 10 rund więc będzie okazja do pobicia rekordu.
Z Krakowa wątpię że przyjedzie ktoś więcej niż ja.
Czy szykuje się tegoroczna edycja? Słyszałem coś o połowie sierpnia, ale zostały dwa tygodnie a na razie cisza.
Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo zainteresowany, a ponoć z Wrocławia też jest dobry odzew.
Tak, potwierdzam, jest całkiem dobry odzew.
Ja tak po cichu liczę na wrzesień, bo od połowy sierpnia mnie nie ma na Śląsku
Dostałem właśnie informację że Rybnicki Maraton Pokemona 2015 nie odbędzie się w Rybniku z powodu problemów z salą.
W takim razie przejmuję organizację ewentualnego wakacyjnego maratonu. Czasu jest mało, więc wypowiedzcie się na temat pasującego terminu.
Ewentualny maraton odbyłby się w Katowicach. Przykro mi, Lesiu, ale w grę wchodzą trzy soboty:
15 sierpnia (uwaga, święto)
22 sierpnia
29 sierpnia
Wasze wypowiedzi zbieram do soboty tutaj: http://ptcg.eu/forum/post/12356/#p12356
PS: No, chyba, że komuś bardzo pasowałby 19 września, wtedy mógłbym dorzucić je do puli dni.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania pozostałe → RYBNICKI MARATON POKEMON 2014
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/