551

Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu

Ja Piterr moge byc Pon i Sroda.

552

Ja mogę być w zasadzie cały tydzień.

"Dawid mimo wszystko pokonał Goliata. Tylko, że oni grali Bo1, a nie Bo3." - słynne słowa przed ćwierćfinałem Gyarados vs Volcanion.

553

ja jednak zostałem ściągnięty z urlopu. i od PN do CZW pracuję.

Pon 5-13:20
Wt 5-13:20
Sro 8-16.20
Czw 8-16.20

Także proponować dzień konkretnie a jak będę miał POWER to przybędę.

Maślak ;P -> Tak poprostu wink Od lat big_smile
+ dla AgentX za udaną i szybką transakcje.
+ dla McLer za udaną i szybką transakcje.

554

Szczerze mówiąc, z chęcią spotkałbym się nawet 3 razy w tym tygodniu. Poniedziałek, środa czwartek? Inne propozycje?

"Dawid mimo wszystko pokonał Goliata. Tylko, że oni grali Bo1, a nie Bo3." - słynne słowa przed ćwierćfinałem Gyarados vs Volcanion.

555

inne propozycje? wtorek, czwartek smile

556

No to poniedziałek, wtorek i czwartek wydają się być najsensowniejsze chyba. Jedyna różnica jest taka, że Brzezikowi pasuje środa, a Schenowi wtorek. Ale Schen się przygotowuje do OTP, ja w środę mogę dopiero od 17.30, a Maślak wcześniej we wtorek kończy.

poniedziałek - od 15.00, KFC - Piterr, Inumaru, Brzezik, Maślak, Aveross (90%)
wtorek - ~17.00, KFC - Piterr, Inumaru, Schen, Maślak, Sebek, Aveross
czwartek - ~17.00, Feniks - Piterr, Inumaru, Schen, Aveross

Jak kogoś mam wykreślić, albo wstawić - dajcie znać, jakkolwiek.

Obecna liczba Patratów: prawie 600 chyba, potem policzę

557

ja postaram się przybyć we wtorek

558

Koncze lekcje wczesniej, o 14.00 bede. Takze jesli ktos tez moze byc wczesniej - niech bedzie. ;p

559

Dobrze panowie! Jesteśmy po OTP, było wspaniale i dobrze się bawiliśmy, jednakże nie udało nam się osiągneliśmy bardzo wysokich wyników, choć niektórzy chyba jednak chcieliby. Dlatego chciałbym zaproponować, aby zmobilizować się nieco i wziąć tą karciankę nieco bardziej na poważnie! Chciałbym, abyśmy robili we Wrocławiu turnieje co określony czas np. 2 tygodnie, i żeby rzeczywiście się one odbywały, abyśmy mogli zebrać trochę więcej doświadczenia w tej karciance tak jak ludzie z innych miast. Zbliżają się wakacje, więc apeluję panowie! Zbierajmy się co te 2 tygodnie w przynajmniej 4 osoby i grajmy turnieje, tak jak w innych miastach, tymbardziej, że mam wrażenie iż taka aktywna gra mogłaby przyciąnąć więcej graczy. A więc panowie, co powiecie? Wydaje mi się, że raz na 2 tygodnie to nie jest coś wykraczające poza nasze możliwości.

560

Spokojnie, Inumaru, kto competitive, ten competitive. Turnieje jak najbardziej spoko, można by faktycznie pod tym względem się zmobilizować. Proponowałbym zrobić jakoś w sierpniu pierwsze DTP. Popytać w Feniksie, czy moglibyśmy jakąś sobotę na turniej całą dla nas, zarezerwowane, pozapraszać ludzi z innych miast, ustalić wpisowe np 2 boosterki od osoby na wpisowym.

A ten tydzień jak? Ja czwartek, ale inne dni też jak najbardziej spoko. Jestem otwarty na sugestie.

561

Szczerze, ja uważam, że jest nas za mało jak na robienie jakiegoś DTP. Po prostu. Ale co do turniejów to spoko, dla mnie mogą być i co czwartek. Ogólnie bardziej je preferuję, ale wiem, że ludzie lubią też tzw. wolne granie i nie mam nic przeciw temu.

Gdy będę we Wro i będę mógł, to będę się zawsze zjawiał.

562

Dtp jak najbardziej. Ten czwartek nie moge bo pracuje do 21...

563

Będę dzisiaj 16.40. A teraz lecę do szkoły, więc jakby co to SMS.

564

Jak na razie wszystko wskazuje na to, że będę jak zwykle po pracy wink

565

Ja dopiero zaczynam prace takze niestety mnie dzisiaj nie bedzie:(

566

Takie pytanie
Czy ktokolwiek ma zamiar iść na dni fantastyki 27. 06 - 29.06??

567

Ja bym chciał wpaść, ale czy się wyrobię z nauką i innymi rzeczami do tego czasu to nie wiem ^^" Tak trochę mi dzień przed obroną ten konwent wypada x)

568

Planujemy się wybrać z Inu, ale nie mamy pewności, co do soboty. Piątek i niedziela będę na pewno.

569

Piątek anyone?

570

Ja raczej odpadam w tym tygodniu sad Możliwe też, że do końca miesiąca - trzeba się niestety trochę do tej obrony przygotować, a jeszcze parę pierdół mi wyskoczyło. Ale przynajmniej nie będzie to kolejna przerwa półroczna x) (no chyba, że obleję, to wtedy kij wie big_smile)

571

Ja po 14

572

ten piątek odpada...
w sumie nie wiem jak u was ale w przyszłym tygodniu u mnie w szkole już nie powinno być lekcji więc można by wtedy spróbować się spotkać

573

Ja od środy do końca roku nie idę do szkoły, bo już nic nie ma (dzisiaj pierwszy raz musieliśmy wyjąć długopis na ostatniej lekcji...), więc jak najbardziej będę chętny na różnego rodzaju spotkania, turnieje. Właśnie, w następnym tygodniu jakiś turniej w końcu by wypadało zrobić. Jakieś preferencje co do dnia i godziny?

To tak poniedziałek do czwartku. W piątek zakończenie i wrocławskie dni fantastyki (wybiera się ktoś?), w sobotę jedziemy z Inu na turniej do Katowic (ktoś chętny, żeby się dołączyć?), niedziela znowu się wybieramy na dni fantastyki. A potem już wakacje, więc jestem w stu procentach wolny.

574

Więc jeżeli chodzi o mnie to pasują mi poniedziałek po południu, cała środa, cały czwartek.
A na dni fantastyki idę we wszystkie dni.

575

Trzeba rozruszac ten temat bo troszke ucichlo. Tak wiec dzisiaj mamy Piatek 20.06.2014 i pracuje. Sobota niedziela tez. Zas poniedzialek i wtorek caluski mam wolny. Co wy na to by sie spotkac i popykac w karcioszki?

Sebek w ten poniedzialek jestes na tak? Jak z reszta.