Odp: Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Tojax - ładnie ujęty "mini RayEels" zawsze spoko, lubię tego typu talie. Dołóż z discarda, catcher, zabij.
Adrian - idealne trafienie w ten jakże dziwny format, niesamowicie trudne do skontrowania.
Karty Pokémon → Karciane sprawy → Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tojax - ładnie ujęty "mini RayEels" zawsze spoko, lubię tego typu talie. Dołóż z discarda, catcher, zabij.
Adrian - idealne trafienie w ten jakże dziwny format, niesamowicie trudne do skontrowania.
Qzin - młotki, patche... niczego więcej nie trzeba do szczęścia. A 80 od umbreona może zaboleć...
Adrian - bez EX-ów mrówki są o wiele straszniejsze a poza tym OM NOM NOM NOM NOM
moje głosy idą na:
- Adrian - bo gdy usłyszałem o tym konkursie to moją pierwszą myślą były Duranty właśnie
- Qzin - bo szukając pośród reszty przeciwnika dla mrówek, jakoś ten deck wydał mi się mieć większe szanse niż pozostałe.
Przepraszam za spóźnienie, ale wyniki głosowania są w pierwszym poście. Tak właściwie nie wiem, czy Topki są potrzebne, ponieważ Duranty Adriana zebrały od 13 osób głosujących 10 głosów, zostawiając wszystkich w tyle. Top 4 prezentuje się następująco:
1. adriank1 [10]
2. Qzin [4]
3. konsko [3]
4. Kakel/Tojax [2].
Niestety zdarzył się remis na czwartym miejscu. Zastanawiałem się, jak to rozsądzić - myślałem o możliwości dodatkowego głosowania między mną a Tojaxem, czy o "barażu" między nami, a jako osoba biorąca czynny udział w konkursie rozstrzygnięcie przeze mnie tego remisu mogłoby być uznane za niesprawiedliwe.
Koniec końców zdecydowałem, że najlepiej będzie, jeśli wycofam się z dalszej rywalizacji i oddam moje miejsce w Topkach Tojaxowi, ale dziękuję za głosy oddane na mnie.
Jeśli zatem 4 wymienione osoby wyrażają gotowość wzięcia udziału w Topkach, to proponuję coś takiego:
Mecz do dwóch zwycięstw.
Jeden gracz zgłasza wynik na forum, drugi musi go potwierdzić.
Wyniki proszę zgłosić do wtorku 16.04.2013. do 21:00. (zmiana terminu na wniosek Qzina)
Pary półfinałowe:
adriank1 - Tojax 1:0
Qzin - konsko mecz się nie odbył
Jeśli uznacie, że Topki są niepotrzebne, wyniki głosowania będą ostatecznymi.
Jak mamy rozegrać te epickie batalie niby
Dzięki magii internetu
To jeszcze jakiś program muszę instalnąć chyba mam gdzieś lackey, ale bez pluginów. W tym tygodniu aż do niedzieli nie ma też szansy na to bym cokolwiek zagrał po necie. Mam tydzień siedzenia na uczelnie do 20 codziennie. Stąd raczej pasujących terminów nie znajdziemy . Trochę więcej czasu szefie.
Jako, że ta edycja była w BW-onie, to wystarczy chyba PlayTCG.
Ja nie mam tam konta, a czas na zebranie kart zająłby wieczność. Mogę co najwyżej na skajpaju spróbować.
Konsko ma playtcg możesz sobie zrobić deck do BW-onu nie posiadając żadnych kart . To nest różnica pomiędzy playtcg a PTCGO.
PlayTCG albo Lackey. Co prawda z Piterrem nie widziałem i nie mogłem nawet użyć czterech Revive, ale mimo tego talia działała - więc mozna się zabawić
Co prawda z Piterrem nie widziałem i nie mogłem nawet użyć czterech Revive
Co prawda revivy na playtcg można sproxować,mówiąc wcześniej o tym przeciwnikowi.
O braku Revive dowiedziałem się dopiero w trakcie gry. Ten program często mnie zaskakuje in minus, niestety.
Tojax, zagramy w piątek wieczorem. Szykuj się na mecz
Adriank1 - Tojax 1:0
Przeciwnik poddał mecz i zrezygnował z dalszej gry.
Minął termin zgłoszeń półfinałów, w związku z rozegraniem tylko jednego meczu informuję, że:
Mistrzem Układania Talii (w pierwszej edycji konkursu) został adriank1 i jego "Gotta Mill'em All" aka Duranty. Gratulacje!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Karciane sprawy → Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/