Odp: Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Tojax - ładnie ujęty "mini RayEels" zawsze spoko, lubię tego typu talie. Dołóż z discarda, catcher, zabij.
Adrian - idealne trafienie w ten jakże dziwny format, niesamowicie trudne do skontrowania.
Karty Pokémon → Karciane sprawy → Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tojax - ładnie ujęty "mini RayEels" zawsze spoko, lubię tego typu talie. Dołóż z discarda, catcher, zabij.
Adrian - idealne trafienie w ten jakże dziwny format, niesamowicie trudne do skontrowania.
Qzin - młotki, patche... niczego więcej nie trzeba do szczęścia. A 80 od umbreona może zaboleć...
Adrian - bez EX-ów mrówki są o wiele straszniejsze 
 a poza tym OM NOM NOM NOM NOM
moje głosy idą na:
- Adrian - bo gdy usłyszałem o tym konkursie to moją pierwszą myślą były Duranty właśnie ![]()
- Qzin - bo szukając pośród reszty przeciwnika dla mrówek, jakoś ten deck wydał mi się mieć większe szanse niż pozostałe.
Przepraszam za spóźnienie, ale wyniki głosowania są w pierwszym poście. Tak właściwie nie wiem, czy Topki są potrzebne, ponieważ Duranty Adriana zebrały od 13 osób głosujących 10 głosów, zostawiając wszystkich w tyle. Top 4 prezentuje się następująco:
1. adriank1 [10]
2. Qzin [4]
3. konsko [3]
4. Kakel/Tojax [2].
Niestety zdarzył się remis na czwartym miejscu. Zastanawiałem się, jak to rozsądzić - myślałem o możliwości dodatkowego głosowania między mną a Tojaxem, czy o "barażu" między nami, a jako osoba biorąca czynny udział w konkursie rozstrzygnięcie przeze mnie tego remisu mogłoby być uznane za niesprawiedliwe.
Koniec końców zdecydowałem, że najlepiej będzie, jeśli wycofam się z dalszej rywalizacji i oddam moje miejsce w Topkach Tojaxowi, ale dziękuję za głosy oddane na mnie.
Jeśli zatem 4 wymienione osoby wyrażają gotowość wzięcia udziału w Topkach, to proponuję coś takiego:
Mecz do dwóch zwycięstw.
Jeden gracz zgłasza wynik na forum, drugi musi go potwierdzić.
Wyniki proszę zgłosić do wtorku 16.04.2013. do 21:00. (zmiana terminu na wniosek Qzina)
Pary półfinałowe:
adriank1 - Tojax 1:0
Qzin - konsko mecz się nie odbył
Jeśli uznacie, że Topki są niepotrzebne, wyniki głosowania będą ostatecznymi.
Jak mamy rozegrać te epickie batalie niby ![]()
Dzięki magii internetu ![]()
To jeszcze jakiś program muszę instalnąć chyba mam gdzieś lackey, ale bez pluginów. W tym tygodniu aż do niedzieli nie ma też szansy na to bym cokolwiek zagrał po necie. Mam tydzień siedzenia na uczelnie do 20 codziennie. Stąd raczej pasujących terminów nie znajdziemy 
. Trochę więcej czasu szefie.
Jako, że ta edycja była w BW-onie, to wystarczy chyba PlayTCG.  ![]()
Ja nie mam tam konta, a czas na zebranie kart zająłby wieczność. Mogę co najwyżej na skajpaju spróbować.
Konsko ma playtcg możesz sobie zrobić deck do BW-onu nie posiadając żadnych kart 
. To nest różnica pomiędzy playtcg a PTCGO.
PlayTCG albo Lackey. Co prawda z Piterrem nie widziałem i nie mogłem nawet użyć czterech Revive, ale mimo tego talia działała - więc mozna się zabawić ![]()
Co prawda z Piterrem nie widziałem i nie mogłem nawet użyć czterech Revive
 Co prawda revivy na playtcg można sproxować,mówiąc wcześniej o tym przeciwnikowi. ![]()
O braku Revive dowiedziałem się dopiero w trakcie gry. Ten program często mnie zaskakuje in minus, niestety.
Tojax, zagramy w piątek wieczorem. Szykuj się na mecz ![]()
Adriank1 - Tojax 1:0
Przeciwnik poddał mecz i zrezygnował z dalszej gry.
Minął termin zgłoszeń półfinałów, w związku z rozegraniem tylko jednego meczu informuję, że:
Mistrzem Układania Talii (w pierwszej edycji konkursu) został adriank1 i jego "Gotta Mill'em All" aka Duranty. Gratulacje!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Karciane sprawy → Konkurs na najlepszą talię - edycja pierwsza
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/