Temat: OTP 2014 - temat organizacyjny grupy wrocławskiej
Większość już omówiliśmy, tutaj taka baza tylko, żeby mieć wszystko w kupie. Dla przejrzystości.
Jak wiemy OTP odbędzie się 7.06.2014r. (sobota) w Warszawie.
Przyjeżdżamy w piątek, wracamy w niedzielę. Jedziemy Polskim Busem. Nocujemy w mieszkaniu służbowym mojej mamy. Tak, to pewne. Nie, nic Was to nie będzie kosztować. Mieszkanie jest trzypokojowe, ma łazienkę, kuchnię, etc. Ponoć gdzieś w centrum. Dowiem się w najbliższym czasie, gdzie dokładnie i jak można sprawnie dostać się z niego na miejsce turnieju.
Na nocleg zadeklarowali się (mniej lub bardziej pewni): Piterr, Inumaru, Maślak (z dziewczyną?), Aveross, Sebek, Schen, Adrian (adriank1).
Od jakiegoś czasu ustalamy godzinę. Nie wydaje mi się, żeby komuś coś tutaj nie odpowiadało, ale napiszę propozycję. Jeśli nikt nie wyrazi sprzeciwu do powiedzmy siódmego maja (07.05), to zamawiamy.
Wyjazd: 06.06.14 (piątek), godzina 08:00 wyjazd z Wrocławia (35zł na chwilę obecną).
Powrót: 08.06.14 (niedziela), godzina 15.00 odjazd z Warszawy (35zł).
Do biletu w jedną stronę dopłaca się 1zł za opłatę za rezerwację. Jak można łatwo policzyć, za dotarcie i powrót zapłacimy 72zł od osoby.
Ale równie dobrze możemy wyjechać w piątek godzinę wcześniej za tę samą cenę, podobnie godzinę później w niedzielę. Pytanie, czy chcemy?
Plan wycieczki:
Piątek - 06.06 (przeddzień OTP)
Odjazd z dworca autobusowego we Wrocławiu - 8.00
Przyjazd na Młociny, w Warszawie - 13.50.
Stamtąd metrem do centrum. Planowane spotkanie z innymi graczami, którzy wyrażą takie chęci.
Prawdopodobnie odbędzie się interesujący turniej w interesującym formacie, w którym na pewno warto wziąć udział, bo może się taka okazja nie powtórzyć. Potem odnajdujemy mieszkanie, które ponoć jest gdzieś w centrum.
Sobota - 07.06 (dzień OTP)
Tu praktycznie cały dzień gramy. Do której i co potem - zobaczymy.
Niedziela - 08.06 (dzień po OTP)
Jakieś propozycje? Zwiedzanie, cokolwiek?
Odjazd prawdopodobnie 15.00, przyjazd do Wrocławia o godzinie 20.50.
Tu jest dział poświęcony OTP, jakby ktoś jeszcze nie zauważył. Polecam śledzić.
Jak mówiłem, propozycje, skargi i zażalenia mile widziane (poza tymi dwiema ostatnimi), wszystko może ulec zmianie, a wszelkie zmiany ogłoszę napisaniem nowego posta.
Pozdrawiam.