Odp: Spotkania
W sobotę na pewno bym się pojawił, może być nawet od tej 12. W niedzielę trudno powiedzieć.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W sobotę na pewno bym się pojawił, może być nawet od tej 12. W niedzielę trudno powiedzieć.
Ustalcie coś dość szybko(tj. do środy) to może uda mi się ustalić tak grafik w robocie żeby się stawić, ale bardzo proszę o jak najszybszą decyzję
Sobota najlepsza, niedziela w miarę ok
Dowolnie.
Będę mógł być (i zagrać) zarówno w sobotę (JEŚLI właśnie od 12 zaczniemy), jak i w niedzielę, a zatem dostosuję się do tego, co wybierzecie.
Sobota bo mój brat może zawsze w ten otóż to dzień.
Czyli sobota, tak? Ja o 10:30 mam zawody 4km w okolicach SGGW, powinienem się wyrobić jakoś tak na 12 na Muranów. Tylko napiszcie, że NA PEWNO sobota.
Sobota bo nikt nie przyjdzie w niedziele
A kto zarezerwuje?
A kto zarezerwuje?
Może Ty ?...
Ostatnio dwa razy pod rząd nawaliłeś, ale przedtem sporo szumu robiłeś, no to chyba czas i okazja, żeby to jakoś odrobić ?
Niech będzie zatem sobota o 12:00 i proszę nie zmieniajcie już terminu, bo jutro poproszę o zmianę grafiku
Mnie w tym tygodniu nie będzie niezależnie od dnia.
Ja mogę się trochę spóźnić - okazało się że dopiero o 11:25 zaplanowali mi start biegu Zaraz jak dobiegnę przebieram się i jadę do Paradoxu
To niech wszyscy się zbiorą. Ok 11:30, a potem będzieemy czekać na Artura. Bo skoro i tak zaczynamy później to bym chciał wyjść koli 16:00
Przepraszam, jutro o 5:10 wyjeżdżam do Poznania na tango melango, więc mnie nie będzie do przyszłego tygodnia.
Niech będzie zatem sobota o 12:00 i proszę nie zmieniajcie już terminu, bo jutro poproszę o zmianę grafiku
No to NIE zmieniliśmy, ale w świetle poprzedzającego ten mój postu Babidiego mam wrażenie, że nie zmieniając chyba musieliśmy czegoś nie zrozumieć, czy jak ?...
W najbliższy weekend, a dokładniej to w sobotę, ma być "Liga" w Morionie. Jest zresztą takie info na ich stronie.
Z siedmiu osób, które przyszły na ostatnie spotkanie, dwóch na pewno tym razem nie będzie - stąd mój apel, aby chociaż CZTERY osoby (w sumie) się w Morionie pojawiły...
Ja będę, od razu dodam.
Jo tysz.
No jo.
Drakraie bondom.
Od razu zajmę stanowisko ws. przyszłego weekendu - będę mógł tylko w niedzielę, a nawet jeśli, to dopiero od 12... Więc raczej nie bierzcie mnie pod uwagę.
Ja za tydzień będę mógł tylko i wyłącznie w niedzielę.
Ja za tydzień też bym wolał - dla odmiany niejako - właśnie NIEDZIELĘ.
Jak PELSON NIDIZILA TO JA TEŻ.
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/