Temat: 6 czerwca - Turniej proxami w formacie EX-only
Cel turnieju:
- Integracja pomiędzy graczami z różnych miast
- Miłe spędzenie czasu ze znajomymi i nieznajomymi.
Miejsce:
Warszawa, Paradox Cafe
Ul. Anielewicza 2
(Miejsce ostatniego OTP, obok stacji metra Ratusz Arsenał. Instrukcja dojazdu powinna być w dziale OTP 2013)
Na razie zarezerwowałem 5 stolików dla grających, ale przy dużym zainteresowaniu może pójść korekta. Do godziny dziewiętnastej ma nie być problemów.
Data:
piątek przed OTP, 6 czerwca, godzina 15:00
Start 1 rundy 15:30
Format turnieju:
- EX-only. Listę dopuszczonych setów można znaleźć w wyszukiwarce ptcg.eu po zaznaczeniu opcji "ex-only".
- Dopuszczone karty oryginalne i wydrukowane (proxy)
- Proxy mogą być czarno-białe lub kolorowe, ale muszą być nieodróżnialne od kart oryginalnych
(wydruk komputerowy powinien być odpowiednio przycięty i nałożony na kartę oryginalną, najlepiej tak, aby nie zsuwał się i nie ujawniał karty która jest pod nią. Na wydruku A4 mieści się dziewięć kart)
Oczywiście obowiązywałyby zasady z czasów EX-on: brak ograniczeń prócz supporterów i ewolucji z ręki w pierwszej turze gry, rare candy może być użyte na pokemonie który dopiero wszedł - również w pierwszej turze, za fossile nie zbiera się nagród, płacenie kosztu trainerów jest efektem karty i kilka innych dotyczących kart których nie ma w tym formacie.
Wpisowe, nagrody i zgłoszenia:
Wpisowe w wysokości minimum 5 złotych, do dowolnego wykorzystania w barze
Gramy dla funu, ale jest szansa że we własnym zakresie zapewnię jakieś drobne nagrody o charakterze upominkowym (słodycze, ciekawe karty lub boosterek z FlashFire dla zwycięzcy, etc.)
Życzyłbym sobie, aby każdy chętny do wzięcia udziału wysłał mi PW.
Zapraszam również niegrających kibiców, ale liczących się z tym, że będą musieli cokolwiek zamówić jako, że to jest na dobrą sprawę lokal jak każdy inny.
Lista uczestników:
1. Betonowy (ja)
2. Amphi
3. Lesiu