Odp: Spotkania
Sobota pewnie bede
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sobota pewnie bede
EEEJJJ. może w sobote wpadne
Tojax bendzie a ja chce zagrac z jego Victini/terrakion
Usuńta mnie z listy, sorki, ale w sobotę mnie nie będzie, od poniedziałku natomiast jestem wolny.
Nie będzie mnie niestety. Niech wygra najlepszy czyli Quck!
NIECH TAK SIĘ STANIE!
mamy 8 boosterow XY na jutro. bardzo bym prosił, żeby wszyscy w miarę możliwości byli jak najwcześniej, żeby udało się rozpocząć przed 11.
Zakładam, że będziemy w Paradoxie?
Tak
Mam pewnie pytanie, czy wtorek 18 luty nadal aktualny?
Chyba tak agencie
Mam pewnie pytanie, czy wtorek 18 luty nadal aktualny?
Nigdy nie był aktualny, bo wspominałeś coś a nie napisałeś, możemy sie niby umówić, ale raczje słabo to wyjdzie w takim razie
Też tak uważam.
Zobaczymy ile chetnych sie pojawi
ja może pójde ale na 10:30 tylko
Bardzo proszę, miejcie jutro drobne na boosterki, ponieważ nie planujemy mieć przy sobie żadnej gotówki na wydawanie drobnych
ok , to kto chetny na wtorek ?? ja bd kolo godziny 13 .
TYSIĘCZNY POST NALEZY DO MNIE!
nas nie będzie.
Ok , mało ludzi , to na razie rezygnuje z przyjazdu
Ok , mało ludzi , to na razie rezygnuje z przyjazdu
... nie skomentuje bo nie ma po co
Agent lama.
W najbliższą sobotę, czyli za tydzień (22 lutego) będzie "Liga" w Morionie, początek nieco po godz. 10.00. Może PO PROSTU wtedy przyjedź, Agent, zamiast jakieś nietypowe terminy proponować ?...
mi jak nazłosc jade o 5:00 w góry żeby polywac w basenie
Are you f*cking kidding me?
Pytania do tych, co byli dzisiaj (sobota 22.02.2014) na Lidze w Morionie:
-czy ktoś z Was ma może nadmiarowego Scythera (tę Promkę ligową) z napisem "1st PLACE" (1-e miejsce) ?...
Bo ja mam aż trzy z napisem "4th PLACE", a także po jednej "2nd PLACE" i "3rd PLACE", ale żadnej "1st PLACE" - no i trochę mnie to dziwi...
-jeśli komuś po dzisiejszym spotkaniu brak małej czarnej kostki K6 to zapewne ja ją mam, bo mam chyba o jedną więcej niż miałem przed spotkaniem. Oczywiście oddam ją, no ale komu - ?
EDIT: "sprawa Scytherów" już wyjaśniona, ale czarna kostka nadal czeka na właściciela
Jak ktoś ma Scythery za 1 i 2 miejsce i nie za bardzo mu potrzebne, to chętnie się wymienię
I od razu chciałbym zabrać głos nt. przyszłego weekendu. Zdecydowanie opowiadam się za niedzielą.
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/