Odp: Spotkania
do zobaczenia po feriach kochani
Kilka postów wcześniej napisałeś, że spotkamy się w tę sobotę, ale teraz widzę, że Ciebie jednak nie będzie, tak ?...
Poziom nieogaru wzrósł Ci wręcz skokowo, Wiewiór
simply The Best
in every contest
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
do zobaczenia po feriach kochani
Kilka postów wcześniej napisałeś, że spotkamy się w tę sobotę, ale teraz widzę, że Ciebie jednak nie będzie, tak ?...
QUCKcraftPL napisał/a:do zobaczenia po feriach kochani
Mama wróciła z wywiadówki...
Ustaliłem dziś z Morionem, KIEDY odbędą się tam dwa najbliższe spotkania "Ligowe":
1. sobota 22 lutego
2. sobota 29 marca
Ten pierwszy termin taki, żeby nie było kolizji z feriami oraz z Arnhem (bo dwóch naszych Profesorów przedkłada teraz swoją karierę międzynarodową nad tę Ligę ).
Uwaga: przy okazji okazało się, co będzie (i już to tam mają) dawane w tym sezonie na "Lidze" - otóż będą to fajne promki reverse (z takim specjalnym nadrukiem): najpierw SKYLA, a następnie "N". Ta Skyla ma taki sam art, jak ta setowa z BCR, ale "N" ma CAŁKOWICIE NOWY art, a w dodatku bardzo fajny.
Pewnie lada dzień dadzą ogłoszenie na swojej stronie, ale wolałem Was już uprzedzić.
W takim razie ja się pojawię, Evil też, ale wpadnie odrobinkę później
Na lidze będę, ale w środy, czwartki i piątki kończę lekcję dopiero o 15 więc nie wpadnę niestety.
Miśki wiem, że wcześnie ale możemy już zdecydować o turnieju? Mi pasuje tylko i wyłącznie sobota .
My z Evilem będziemy się musieli nieźle nakombinować, żeby się pojawić (a bardzo chcemy i damy z siebie sporo), ale naszą jedyną opcją jest niedziela niezbyt wcześnie LUB piątek po południu (ta pewniejsza) -> wiem, że to nie jest u nas powszechna praktyka, ale co powiecie, żeby i za tą opcją głosować? Studenci mają koniec sesji, więc zapewne będzie to dla nas wygodne, a uczniowie mają ostatni dzień przed feriami, może się powyrabiają Kwestia z osobami pracującymi, chciałabym usłyszeć, czy to w ogóle wchodzi w grę...?
PS: Pelek, nasz ulubiony różowiutki prosiaczku, wiesz, nie jest bezpiecznie nazywać naszych forumowych niedźwiedzi grizzly misiami Evil już planuje Twój krwawy koniec.
Ja potwierdzam swą obecność w środę już na 100%. Na temat weekendu się nie wypowiem.
Może być piątek. W sumie mi to nawet na rękę. Tylko w jakichś realnych godzinach żeby gimbaza mogła dobić. Im więcej nas tym lepiej.
W turniejach z pauzą przy parowaniu na komputerze OSWISSEM należy wejść w Plik - Opcje - Algorytm Punktów: Bucholtz Win Percentage i zaznaczyć "Pause ma tyle samo punktów co przeciwnik".
Wtedy BYE nie jest liczony jako przeciwnik który wszystko przegrywa tylko jako zdobywca średnia liczby punktów przeciwników (neutralny) + stosowane są oficjalne Tie-Breakery.
Jako, że w sobotę według tych kryteriów wziąłem nie swój pick w drafcie, to mogę odesłać Evildanonowi który by mnie wtedy wyprzedził (jedyna różnica w tabeli) Emolgę EX FA, ale to już załatwimy sobie na PW, jeśli będziesz zainteresowany.
Wpadnę jutro pograć.
Macie jakieś specjalne zachcianki jeśli chodzi o decki na jutro? Mogę sproxować ze 2 jeśli chcecie z czymś konkretnym poćwiczyć.
Kieruję tę propozycję do Kakela i Yabola ofc
Może się zjawię z moim Flygon/Gothitalle/Gardevoir/Dusknoir/Aegislash...
ooo babidoof bardzo fajna propozycja! chętnie bym wybadał Yeti i Rayboara.
EDIT: Amphi, a ty nie masz trochę wolnego czasu w czwartek po południu? Z Blastoisem mało grałem
U mnie z czasem średnio, najwyżej moge na playtcg.me troche ponerdzić dziś lub jutro wieczorem. Jak grasz Virigenem, to Shun już ci powie, zabijasz żółwiki/blastka z red signali i przeciwnik sie może poskładać, chyba że bedzie bić BK za 200 od 2 tury wtedy wujowo, ale statystycznie masz 75% szans na zwycięstwo
Byłem tu. ~ Kakel
I masz rację, przepraszam, będę się starał opamiętać powoli...
Jeśli chodzi o weekend, to dla mnie znów bez różnicy, czy sobota - czy niedziela. Jeśli wybierzecie piątek popołudnie / wieczór - to też OK. Tylko w KAŻDYM przypadku warto tam zadzwonić i spytać, czy nie będą mieli zajętej całej sali... W piątek wieczorem - też, to tam nawet bardziej prawdopodobne.
Wypraszam sobie, a co z moim Roundem?! -,-
Dozobaczenia w fwerie albo po
Jeśli w niedziele to mnie nie będzie (3 niedziela miesiąca), jeśli w sobotę, raczej będę.
Jest bardzo mozliwe, że się pojawie, a dzień jest mi obojętny.
W takim razie teraz wypowiem się za siebie i Evila, bo plany nam przeskoczyły na niedzielę z przyczyn niezależnych od nas, w związku z czym głosujemy za sobotą
Jak widzę, nie ma nikogo, komu by sobota nie pasowała, więc wystartuję z listą chętnych na każdy dzień, będę uzupełniać po poszczególnych postach:
Tylko sobota pasuje (5): Isilmeiel, Evildanon, Amphi, QUCK (jeśli w ogóle), Wawlok
Tylko niedziela pasuje (0): -
Oba dni pasują (3): McLer, Tojax, Shun
Nie będzie: Kakel, Yabol, Babidi
Czekamy jeszcze na informację od: Artur
Dawajcie znać
Cóż, wygląda mi to na sobotę Oczekujemy od 7 do 9 osób - osobiście trzymam kciuki za 8
Wszystkie opcje pasują.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/