Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Szef Dragonusa był dzisiaj w trakcie turnieju.
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szef Dragonusa był dzisiaj w trakcie turnieju.
Tak, nosił pudła. Wiem też go widziałem z góry, uznałem, że pogadam z nim jak skończę grę z Tobą, ale jak zeszedłem na dół to już go nie było. To był ten moment, w którym poprosiłem żeby mnie wypuścić na dół
"Marcel miał ustawić turniej na PE, ale albo coś mu nie wyszło, albo to chwilę trwa. Tak czy inaczej, zestaw ligowy i dodatkowe karty ISA do mnie wysłała."
Tyle mam info od Roberta z Dragonusa, więc może jeszcze się uda, że będzie Premiere Event. Fajnie by było w sumie, trzeba monitorować oficjalną stronę i turnieje w "Kraków" . W najgorszym razie spróbujemy na 4 stycznia, bo też sobota i może się uda wtedy.
Panowie! Chcecie zagrać metronome'a 28. to może jakiś klasyczny turniej dzień wcześniej?
Z tego co zrozumiałem to klasyczny turniej jest rano, a metronome jest po południu.
Kurczę, chciałem przyjechać ale już jestem cały głupi z tego Może jakaś rozpiska godzinowa?
Ja też jadę w sobotę i z tego co się dowiedziałem to rano normalny turniej a po nim metronome.
Aaa, no to przepraszam was za zamieszanie.
Jingo miesza, była rozpiska stronę wcześniej .
Gramy od 11 Swissa, a metronome po zamknięciu dragonusa w jakiejś kawiarni przy piwku. Proponuję Albo Tak, choć ciemno, ew. Hexa, ale zerknę czy już jest otwarty.
Wiem, że nie będzie Pandy z Dominikiem i Kicka, tak to powinna być reszta, a więc koło 8 osób się powinno udać, niczego nie gwarantuję, bo to nie LC, więc i motywacji nie ma, ale jak będą przyjezdni to i będą ładne turnieje .
Powiem tak: Jutro nie bedzie 4 osob z Krakowa na turnieju na pewno.
Pandy z bratem, Jingo i Kicka.
Nie wiem jak reszta, ale jak Robert nie upilnował Marcela to się jakoś to sypnęło i może się uda w innym terminie LC, jak chcecie wpaść pograć tak o + metronome potem to spoko. Zapraszam, będzie od nas kto ma być.
Jak nie to wpadnijcie na LC po prostu jak się uda postawić.
Tyle ode mnie po prostu, żeby nikt nie jechał specjalnie z nastawieniem, że event się uda hurra, jak zadziałał "Typowy Marcel".
Tyle na plus, że są na jutro materiały ligowe - promki, odznaki i co to tam jeszcze w tym sezonie jest (przypinki? breloczki?), więc jakieś ciekawsze nagrody na turniej można zrobić za obecność.
Czyli ile bedzie osob? Uda sie zagrac chociaz tego swissa 4? Ja bym jechal busem z Zakopanego w obie strony, wtedy juz pewnie bym nawet zostal na tego metronoma, raz sie zyje
Ja zostanę w domu. Za dużo niewiadomych, a zawsze jak przyjeżdżam to nagle przychodzi połowa mniej ludzi niż miała być. Poczekam na coś większego.
Ja przyjdę na dwa turnieje
Arturomod licz prędzej swissa3 ale za to Bo3 . Wiem, że 4 osób nie będzie, ja planuję się pojawić
W sobotę może się uda ustalić termin LCka, więc jak ktoś chce podejmować głos w sprawie "kiedy mi pasuje" to proszę by był lub tutaj napisał .
Co to jest ten "Lucek"?
Za tydzień w sobotę
Niedziela od 15 w Albo Taku: Luźne granie - (czyli jak chcecie proksić to prokście!)
Umówiłem się już z Adrianem i on bierze Reksia, więc będą 3 osoby . Jak ktoś jeszcze da radę to miło by było. Można pograć o boosterka/dwa, ale ktoś by musiał kupić go wcześniej w dragonusie, a to mała szansa .
Pracuję.
Z ludzi co się odezwali będzie: Zgredek, Adrian, Reksio, Ja i Wexu.
Jak ktoś chce pograć to zapraszam
Próbujemy zasankcjonować LCka na 25 stycznia. Jak znowu się nie uda, to jadę do Warszawy z kijem bejzbolowym*, liczę, że McLer nakieruje mnie na siedzibę isy i pokaże, który to Marcel.
*-Tylko po to, żebym mu pokazał jak bardzo zależy nam na tym by pracował szybciej i sprawniej, nie żeby robić mu krzywdę.
Wystarczy że staniesz w drzwiach xD ale do Warszawy to bym pojechał
Nie tylko ty
Ten poprzedni turniej miałby rangę PE gdyby się odbył. Z tym może być podobnie, czyli dostanie PE po zakończeniu, jeśli się odbędzie. Jakaś bzdura, ale nie wydaje mi się, żeby dało się coś zrobić : (
Ciekawostka na temat przyszłotygodniowego turnieju. Mi się wydaje takie podejście totalnie nienormalne, ale w takim razie zapraszam graczy z okolicznym wsi, miast i województw. Z powiatów nie.
Ciekaw jestem czy dotrzymają słowa.
*PE - Premiere Eventu. Czyli 27 grudnia MÓGŁ być LCkiem, ale najpierw ma się odbyć, a dopiero potem zostaje zmieniona jego ranga? Dla mnie to bzdura, ale to chyba nikogo nie zdziwi jakie Marcel czyni cuda.
Słyszałem, że jutro będzie słabo z frekwencją. Kto się pojawi na turnieju?
Ja napewno nie
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/