226

Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie

Prawdopodobnie pojawię się jutro, liczę na dużą frekwencję big_smile

227

Dzieciaczky na jutro bardzo prosze plx przynieść pop id bo kuzin big_smile bedzie robił turniej na swoim laptopie yikes

Aye SIR!!!

228

Jutro się zjawię, tylko nie mam id :< No i potrzebowałbym trochę kart do decka Dragonite-Garbodor big_smile

229

Nie na swoim laptopie, a na komputerze Dragonusowym, na swoim mam zapisane wasze pop ID. Numer POP ID można wyrobić w sklepie bez problemu wink.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014
Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie lock decki serdecznie dziękuję.

230

No to od tego tygodnia wszystkie turnieje w Dragonusie będą sankcjonowane, szykować decklisty i talie do sprawdzania czy są zgodne z decklistą (układać w kolejności, żeby nie musiał szef czy ktokolwiek kto będzie prowadził sprawdzać czy na pewno wszystko gra i jest zgodne z formatem NXD-on)

No i moja kolejna prośba:
1) Wiadomo jak swiss3 to Bo3, jak swiss4 to normalnie (chociaż chyba wejdzie coś że się gra Bo3 w swissie, więc muszę to doczytać co i jak oraz kiedy!

2) Przydałoby się uporządkować common boxy. Karty z DP/HS wrzucić do jakiegoś jednego pudła, karty z BW-on do innego (bo format ma wrócić jeszcze), karty z NXD-on podzielić kolorami i każde pudło żeby zawierało karty innego typu, łatwiej by było szukać. Kto się pisze w sobotę za tydzień zostać i mi z tym pomóc? Tak we 3-4 osoby pójdzie w miarę szybko.

EDIT:

Widzę, że decklisty nie są wymagane na premiere eventach, ale być może na tych na zakończenie ligi, które będą coś dawały będą. Póki co staram się ogarnąć nowy sezon, ale widzę że namieszali.

https://forums.pokemon.com/showthread.php?t=2446

Polecam lekturę, dużo jest pytań bez odpowiedzi póki co.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

231

Co wy powiecie na mały turniej w poniedziałek o 15? skoro jest dzień nauczyciele to może warto było by się spotkać, zwracam się szczególnie do uczniów ^^

Aye SIR!!!

232

Ja nie wiem o której skończę robotę, pewnie koło 17 tongue.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

233

co do jutra mnie niestety nie będzie ponieważ jestem chory :C

Aye SIR!!!

234

Toś zorganizował turniej... tongue

235

No nie moja wina że dopadło mnie coś :C

Aye SIR!!!

236

Wexu nasz światły przywódca. big_smile

237

To do soboty;)

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

238

Misie pysie: Ile osób by się pisało na halloweenowe granie 31 października (w czwartek)?

Jak to jest z uczniami, macie wolne czy nie bardzo? Studenci wiem, że mają wolne w większości tongue. Przy okazji przydałoby się serio usprzątnąć common boxy, a nie że wszyscy mówią, że dziś nie mają czasu i lipa nic nie robimy z tym :S.

Wypadałoby zrobić jeden DP-onowy, jeden HS-onowy, jeden BW-onowy, a te z formatu modified ułożyć kolorami kart wink.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

239

Jak mi sie uda to moge sie nielegalnie zwolić ze szkoły big_smile

Aye SIR!!!

240

Jak coś to ja mogę pomóc w uporządkowaniu commonbox'a. Nie będzie mnie na turnieju w sobotę (tj. 2.11.13), bo jadę do Katowic na groby, a w czwartek (31.10) to ew. po południu tongue O ile nie pójdę na siłkę tongue

LOL pokemon best smile

241

Ja myślę, że popołudnie zawsze spoko, ale się dowiem jak stoję z korkami wink. Może przesunę ludzi wcześniej wink

--- Ważny edit ---

W czwartek mam korki do 18:30, ale w sobotę wiem, że będą Kicek i Reksio (choć nie będzie Pandy i Dominika), ale myślę, że uzbiera się te 8 osób wink.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

242

Kto będzie jutro? wink

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator

243

Ja będę, bo widzę że chwilę mnie nie było i od razu Qzinowi za dobrze idzie. tongue

244

Reksio też pisał że będzie i ja się piszę wink Ja nie wiem co to za pytania panowie big_smile 8 osób będzie jak nic wink A może i 9? Wiem, że Pandy z bratem tylko nie będzie sad

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

245

Postaram się być

Aye SIR!!!

246

Praca

247

Mam sprawę w Krakowie więc z wysokim prawdopodobieństwem uda mi się również z wami zagrać na turnieju.

Pytanie - jeśli ósmego listopada oficjalnie zmienią się zasady to zostaną zastosowane już na turnieju dziewiątego? Zależy od tego budowa decku.

Pozdrawiam

248

Zagramy według aktualnych zasad. To jakie one będą jest nie do przewidzenia wink.

7 miejsce ECC 2013
19 miejsce ECC 2014

249

Niech jak najwięcej osób napisze z kim grało wczoraj i w której rundzie (z jakim wynikiem), chciałbym odtworzyć raport z tego turnieju.

250

1 runda: Panda vs Dominik
2 runda: Panda vs Adrian
3 runda: Panda vs Adrian Paletko
4 runda: Panda vs Rahsed

Komplet winów po stornie Pandy