Odp: Prośby o zmiany na forum
Ja też!!!
Karty Pokémon → Sprawy techniczne → Prośby o zmiany na forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też!!!
Też przeczytałem. Czuję się jak programista. Dziękujemy, Keeshii. (:
Ostatnio zauważyłem coś takiego: Jak wchodze na stronę główną pojawiają mi sie informacje o nowych postach w dziale, ale jak wchodze w dział powiadomienie znika i nie wyświetlają się ich daty, wogóle, jedyną możliwością wejścia w nie, jest teraz opcja wejścia w "nowe posty". Nie wiem czy to coś tylko u mnie, czy muszę się nauczyć inaczej wchodzić, ale chciałem tylko powiedzieć o tej zmianie i jeśli jest to błąd, to o nim poinformować.
Bug potwierdzony. Pewnie ma to związek z łatką, którą wgrałem w wymianach. Poprawię to dzisiaj wieczorem. Sorki za problemy.
No i dzięki keeshi!!!
Wydaje mi się, że nie wyświetla się informacja o nowych postach w podforach, np. Turnieje Pozostałe-->Czechy.
Nie mogę stworzyć nowego tematu. Wyskakuje mi błąd .
Nie mogę stworzyć nowego tematu. Wyskakuje mi błąd .
To chyba kara za ten nowy kolorek...
Och, faktycznie. Dzisiaj rano wgrałem łatkę, która powodowała błąd przy zakładaniu tematu. Gdyby w przyszłości działo się coś podobnego, to krzyczeć - pisać posty, pw, na shoutboxie, e-mail, cokolwiek
pozdrawiam,
keeshii
Wydaje mi się, że nie wyświetla się informacja o nowych postach w podforach, np. Turnieje Pozostałe-->Czechy.
Poprawiono.
Dodałem do shoutboxa tzw. wiadomości prywatne (szepty). Jeśli zaczniecie wypowiedź od "@nick" to wiadomość będzie widoczna wyłącznie wam oraz osobie z nickiem "nick". Uwaga, nicki trzeba wpisać z uwzględnieniem wielkości liter. Szepty nie są zapisywane w historii.
EDIT: Jeśli komuś pojawiają się wiadomości "null", to proszę nacisnąć Ctrl + F5.
Kiedy można spodziewać się Flashfire w wyszukiwarce?
Myślę, że najpóźniej w niedzielę. Piszę skrypt, który mi automatycznie będzie przerabiać sety z bulbapedii i wpisywać do wyszukiwarki. Gdy skończę w wyszukiwarce będzie Flashfire i zaległy trainer kit.
Dodam, że jeśli znajdziecie błąd w wyszukiwarce, dajcie znać od razu mi albo keeshiiemu, poprawimy. Sam wyłapałem ostatnio kilka, ale pewnie jeszcze sporo się kryje.
Ponieważ ostatnio pojawia się po całym forum sporo tematów na temat PTCGO, to może warto założyć nowy dział (lub nawet poddział innego działu) poświęcony PTCGO czy ogólnie graniu przez sieć.
Post nr 444, wow wow wow.
Myślę, że to dobry pomysł - dodałem nowe forum.
Wydaje mi się że zegar źle chodzi, z opóźnieniem ok 7-8 minut. W shoutboxie zauważalne
W sobotę padł serwer e-mail i nie były rozsyłane żadne wiadomości. Już go naprawiłem, piszę tak dla informacji.
Od wczorajszego popołudnia nie potrafię napisać nic w shoutboxie - zamiast wysłać wiadomości odświeża mi stronę. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i czy administrator ma pomysł, jaki może być powód?
Admin zna powód - robiłem wczoraj aktualizację forum. Musisz odświeżyć cache przeglądarki (wciśnij ctrl + f5 albo ctrl + r)
Rozjeżdżają się "Wymiany" - jako ostatni post pokazuje się jakiś, lecz autor wyświetla się nie ten, który powinien.
Mam jeszcze prośbę o wprowadzenie limitu czasowego (o odstęp czasu mi chodzi) na wysyłanie PW - podobnego do tego, który jest na pisanie postów, czyli bodaj 45 sekund. Z góry dzięki.
Na prośbę jednego z użytkowników zainstalowałem plugin do wgrywania na forum obrazków prosto z komputera. Jest on oparty o darmowy, zewnętrzny hosting obrazków (postimage.org). Przy pisaniu posta wystarczy kliknąć w ikonę obrazka, żeby otworzyć popup.
Wadą tego hostingu jest to, że po roku usuwają oni obrazki z serwera. Prosiłbym więc o zaznaczanie checkboxa "Ściągnij obrazki i zapisz ich kopie na serwerze" - wtedy zostaną one skopiowane na serwer forum i będą tu bezpieczne na dłużej ^_^
Czy będzie istniała opcja usunięcia wszystkich PW ze skrzynki?
Zaznacz prostokąt w lewym górnym rogu nad najwyższą wiadomością, w ten sposób zaznaczysz wszystkie. Na samym dole zaś jest przycisk usuń zaznaczone - poradzisz sobie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Sprawy techniczne → Prośby o zmiany na forum
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/