Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Prawdopodobnie pojawię się jutro, liczę na dużą frekwencję
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prawdopodobnie pojawię się jutro, liczę na dużą frekwencję
Dzieciaczky na jutro bardzo prosze plx przynieść pop id bo kuzin bedzie robił turniej na swoim laptopie
Jutro się zjawię, tylko nie mam id :< No i potrzebowałbym trochę kart do decka Dragonite-Garbodor
Nie na swoim laptopie, a na komputerze Dragonusowym, na swoim mam zapisane wasze pop ID. Numer POP ID można wyrobić w sklepie bez problemu .
No to od tego tygodnia wszystkie turnieje w Dragonusie będą sankcjonowane, szykować decklisty i talie do sprawdzania czy są zgodne z decklistą (układać w kolejności, żeby nie musiał szef czy ktokolwiek kto będzie prowadził sprawdzać czy na pewno wszystko gra i jest zgodne z formatem NXD-on)
No i moja kolejna prośba:
1) Wiadomo jak swiss3 to Bo3, jak swiss4 to normalnie (chociaż chyba wejdzie coś że się gra Bo3 w swissie, więc muszę to doczytać co i jak oraz kiedy!
2) Przydałoby się uporządkować common boxy. Karty z DP/HS wrzucić do jakiegoś jednego pudła, karty z BW-on do innego (bo format ma wrócić jeszcze), karty z NXD-on podzielić kolorami i każde pudło żeby zawierało karty innego typu, łatwiej by było szukać. Kto się pisze w sobotę za tydzień zostać i mi z tym pomóc? Tak we 3-4 osoby pójdzie w miarę szybko.
EDIT:
Widzę, że decklisty nie są wymagane na premiere eventach, ale być może na tych na zakończenie ligi, które będą coś dawały będą. Póki co staram się ogarnąć nowy sezon, ale widzę że namieszali.
https://forums.pokemon.com/showthread.php?t=2446
Polecam lekturę, dużo jest pytań bez odpowiedzi póki co.
Co wy powiecie na mały turniej w poniedziałek o 15? skoro jest dzień nauczyciele to może warto było by się spotkać, zwracam się szczególnie do uczniów ^^
Ja nie wiem o której skończę robotę, pewnie koło 17 .
co do jutra mnie niestety nie będzie ponieważ jestem chory :C
Toś zorganizował turniej...
No nie moja wina że dopadło mnie coś :C
Wexu nasz światły przywódca.
To do soboty;)
Misie pysie: Ile osób by się pisało na halloweenowe granie 31 października (w czwartek)?
Jak to jest z uczniami, macie wolne czy nie bardzo? Studenci wiem, że mają wolne w większości . Przy okazji przydałoby się serio usprzątnąć common boxy, a nie że wszyscy mówią, że dziś nie mają czasu i lipa nic nie robimy z tym :S.
Wypadałoby zrobić jeden DP-onowy, jeden HS-onowy, jeden BW-onowy, a te z formatu modified ułożyć kolorami kart .
Jak mi sie uda to moge sie nielegalnie zwolić ze szkoły
Jak coś to ja mogę pomóc w uporządkowaniu commonbox'a. Nie będzie mnie na turnieju w sobotę (tj. 2.11.13), bo jadę do Katowic na groby, a w czwartek (31.10) to ew. po południu O ile nie pójdę na siłkę
Ja myślę, że popołudnie zawsze spoko, ale się dowiem jak stoję z korkami . Może przesunę ludzi wcześniej
--- Ważny edit ---
W czwartek mam korki do 18:30, ale w sobotę wiem, że będą Kicek i Reksio (choć nie będzie Pandy i Dominika), ale myślę, że uzbiera się te 8 osób .
Kto będzie jutro?
Ja będę, bo widzę że chwilę mnie nie było i od razu Qzinowi za dobrze idzie.
Reksio też pisał że będzie i ja się piszę Ja nie wiem co to za pytania panowie 8 osób będzie jak nic A może i 9? Wiem, że Pandy z bratem tylko nie będzie
Postaram się być
Praca
Mam sprawę w Krakowie więc z wysokim prawdopodobieństwem uda mi się również z wami zagrać na turnieju.
Pytanie - jeśli ósmego listopada oficjalnie zmienią się zasady to zostaną zastosowane już na turnieju dziewiątego? Zależy od tego budowa decku.
Pozdrawiam
Zagramy według aktualnych zasad. To jakie one będą jest nie do przewidzenia .
Niech jak najwięcej osób napisze z kim grało wczoraj i w której rundzie (z jakim wynikiem), chciałbym odtworzyć raport z tego turnieju.
1 runda: Panda vs Dominik
2 runda: Panda vs Adrian
3 runda: Panda vs Adrian Paletko
4 runda: Panda vs Rahsed
Komplet winów po stornie Pandy
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/