Odp: Spotkania
Spoko, mamy ogarnięte gdzie, czy idziemy w ciemno? A jeśli w ciemno, to do Paradoxu czy GM?
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko, mamy ogarnięte gdzie, czy idziemy w ciemno? A jeśli w ciemno, to do Paradoxu czy GM?
Wysłałem wiadomość do Paradoxu przez Fb taki jestem nowoczesny.
Wstępnie niech będzie Paradox o 10:30.
Ok, czyli warto sie pojawić, mamy nadzieje, że MAKLOR też bedzie i zagra. Do jutra Przynieście DS-y
Wczoraj na spotkaniu rzuciłem pomysł żeby za tydzień wypróbować nowy system tj. zagrać turniej w formie swissa 50 min runda bo3 z możliwymi remisami. Kakel zaproponował jednak żeby na początek było to 60 min i uważam, że można dać temu szansę.
Zagralibyśmy ~4 rundy w zależności od tego ile nas będzie a mam przecieki, że możemy mieć gości z Białegostoku w nadchodzący weekend(jeśli miała to być niespodzianka to przepraszam , ale może lepiej, że wcześniej będziemy wiedzieć, bo niektórzy może w końcu zepną poślady i się pojawią na spotkaniu).
Co Wy na to?
Ja jestem za, jak zawsze. Na razie cały weekend mam free, ale wszystko może sie zdarzyć, więc pewny nie jestem. Ale na razie TAK
Jeśli będę mógł, to wpadnę. Jeszcze nie wiem, jak u mnie z weekendem.
Ja niestety muszę wpaść bo nie chcę z WER wypaść ;__________;
Pytanie do Warszawiaków: ktoś się zapatrywał na turniej w Pradze 2 listopada? Bo jeśli ktoś bierze taką opcję pod uwagę to ja na dzień dzisiejszy też bym był chętny.
I muszę się w końcu pojawić na jakimś spotkaniu!
Ja chłopaki odpadam na miesiąc, mam rzepkę złamaną. Na szczęście ładnie się złamała xD
Niedziela Plix.
Nie dam rady na 100% w sobotę :-/
To jak chcecie boostery to się do mnie wcześniej odezwijcie.
Też nie dam rady w sobotę. Chyba, że by się wszystko skończyło przed 13, a na to szanse raczej są niewielkie.
A co tam nabije sobie posta.
Ja na razie w niedziele moge przyjść, ale nie jestem jeszcze do końca pewny, bo może mi coś przeszkodzić
To ile jest chetnych na niedziele?
Ja przyjdę
Ja prawdopodobnie, ale nic nie obiecuje. A Babidoof bedzie, tak mówił przynajmniej
9:18 startuję z Piaseczna także będę koło 10:10~
Interesował się ktoś boosterkami od Kuglitto? hmm?
Ja mogę zabrać boostery jak coś. I będę jutro jakoś od 10, tylko raczej bez decka, a jeśli już to z proksami...
Ktoś jeszcze sie zapowiada na jutro czy tylko 4 osoby, w tym Artur z proxami?
Jeszcze ja wpadam, i Evil, tylko Evil na godzinkę jakoś, ja siedzę do oporu
Artur złóż sobie jakieś Darkraie, nie wierzę, że nie masz
Albo pożycz coś od kogoś.
Proxy są beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................................
ARTUR WEŹ JAKIEŚ BOOSTERKI, BO KUGELA NIE BUDJET
ja będę
Day 29. They still suspect nothing.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/