Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
to może uda mi się w czwartek do was wpaść będę zamęczać pytaniami
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to może uda mi się w czwartek do was wpaść będę zamęczać pytaniami
Jutro nawet ktoś powinien być, bo wg naszej niepisanej umowy soboty zawsze są dniem grania, także od 10 ktoś powinien siedzieć. Postaram się wpaść, ale pewnie nie zagram całego turnieju, bo będę się musiał ulotnić koło 12.
Był ktoś dziś? Bo nie dałem rady. Dziao się co?
mnie , Qzina , Kicka nie było więc jak ktoś było to 4 osoby max
Z tego co wiem, w sobotę nikogo nie było, przynajmniej w Dragonusie.
A jak z najbliższym czwartkiem (08VIII)? Będzie ktoś w Dragonusie pograć? Jeśli chodzi o mnie, chętnie się zjawię, ale tak parę minut po 16, bo muszę dotrzeć z pracy
Ja tam nie wiem, wstępnie zapowiadam swoje pojawienie się na krakowskiej scenie pokemon na 31.08.2013 w celu przyswojenia zasad tej karcianki i skopania wam tyłków
BEWARE~!
Ja bym chyba dał radę.
Jak zdejmą mi opatrunek z nogi i zacznę chodzić normalnie widzicie mnie conajmniej raz w tygodniu.
Nie ma mnie aż do poniedziałku - wtedy mam u lekarza termin, ale jak tak patrzę na to jak tutaj jest ZERO jakiegokolwiek umawiania się na spotkania choćby i w 4 osoby to aż mnie smuci. Serio jak ja nie napiszę do każdego i nie przypomnę i nie zapytam to się nie spotkacie na granie?
Ja teraz będę mógł grać w każdą Sobotę.
Ja za tydzień mam nadzieję już nie mieć opatrunku i być.
Miśki! Oficjalnie w sobotę jestem i wrzucam sankcjonowałkę na stronkę, jak się pojawicie wszyscy to będzie fajnie, bo bym pograł. Może dragonus będzie miał nowy dodatek? Szanse małe bo 14 dopiero premiera, ale jeżeli już zamówili przedpremierowo z isy to na 17 szansam, że będzie jest.
(Tak wiem, że nie ma na stronie głównej informacji, ale tak samo kiedyś nie było, a jednak do sklepów w Krakowie dotarł z isy towar )
Potwierdźcie się tak na 10:30 cobyśmy o 11 zaczęli co?
Oficjalnie mówię że mnie nie będzie.
Spotykamy się we czwartek jak Albo Tak będzie otwarty?
Ja chętnie bez wpisowego tam . Chyba, że na czwartek będzie więcej chętnych niż sobotę i będzie opcja że ktoś wcześniej kupi boostery.
Tak więc tempo tempo, bo nie wiem co planować ^^
Pracuję i w czwartek i w sobotę.
A ja slyszalem jakies plotki ze swieto jest w czwartek :S.
Bo jest. Zawsze było.
Aha. No to nie wiem, ja mogę i w czwartek i w sobotę, Drobne mówił, że jemu czwartek też pasuje bez wpisowego. Musimy tylko lokal mieć w takim razie
Nie dzwonilem do AT co prawda, ale ze strony internetowej i klubu na fb wynika, ze maja otwarte. To co robimy? W najgorszym razie mozna by isc pograc do parku czy gdzies jakby cieplo bylo =P. Koce i gramy .
Chociaz proponuje sie o 15-16 w Albo Taku spotkac . Chyba ze wytrzymujemy juz do soboty :S
Ja chętnie jutro zagram. Tylko żeby było z kim.
Mówię, Drobne był chętny więc pownna nas być przynajmniej 4-5 jak się zbierze reszta . To co 15 czy 16?;)
No ja bym wolał o 16 chyba, no.
Le'obojętne mi to
To git widzimy sie o 16 w albo taku =P Mam nadzieje, ze opatrunek mi sie gdzies nie odklei
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/