Odp: Spotkania
Ja moglbym w sobote lub niedziele. Pozniej w tygodniu pewnie tez. Tylko poczekam na wiekszy odzew, zeby nie grac w 3 osoby jak ostatnio.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja moglbym w sobote lub niedziele. Pozniej w tygodniu pewnie tez. Tylko poczekam na wiekszy odzew, zeby nie grac w 3 osoby jak ostatnio.
Mi też odpowiada weekend
Jeszcze ze 3 osoby i moze byc calkiem calkiem frekwencja jak na wakacje
W sobotę rano mogę grać.
10:30 najchętniej.
Paradox.
W sobotę rano mogę grać.
10:30 najchętniej.
Paradox.
Miszcz Polski zadecydował, a teraz bijcie mu pokłony .
A tak wgl. to mnie w weekend znów nie ma, ale 17.08 już na pewno bede.
Weekend jak dla mnie spoko.
Ja w sobotę niestety nie mogę Ewentualnie w niedziele.
czyli na czym stoimy? W niedzielę od rana(ponoć) lecą topki z Worldsów, więc ja w niedzielę odpuszczam... Przychodzi ktoś jutro pograć?
Edit: oks, wstanę rano i jak nikt się nie odezwie to nie przyjeżdżam poprostu ;p
Ja będę jutro. Sobota, ~10.30.
Ja przez wzgląd na pogodę, nie dam rady przyjechać Wybaczcie, miłej gry
Edit
Dobra! Jednak będę
Tak, podobno lecą od rana, ale czasu kanadyjskiego. Co przelicza się na tak koło 19 czasu polskiego .
To w końcu nie wiem komu mam wierzyć. Ale chyba dodajemy 9 godzin do ich czasu, jakbyśmy odejmowali to u nich byłaby wcześniejsza strefa, a raczej jest późniejsza. Dlatego u ich worldsy są 10 i 11, a u nas 11 i 12 . Ale nie wiem, niech nam to Babidoof ładnie przeliczy, bo ja sie nie znam
Amphi - po prostu uwierz w to, co napisał Kakel, bo on ma tutaj rację. I to chyba nawet co do jednej godziny.
Kto nie wstał na streama ten Dorota Weltmeister huehuehuehue.
Edit:
6:10. Zaczyna się 1wsza gra. Bez zaskoczenia Quad Klink BC vs Durant/Gardevoir.
Dobra, ostatecznie wróciłem już do Wawy, więc bedziecie sie ze mną znów męczyć cały rok . Może zaczęli byśmy już ustalać coś w związku ze spotkaniem w tym tyg.
Mi pasują na razie i sobota ni niedziela, ale z nastawieniem na sobote. Jak z wami ludzie. Niech sie zbierze przynajmniej z 5 osób, to byśmy jakiś turniej zrobili, wakacje już sie kończą, więc może frekwencja troche podskoczy . To jak?
http://forum.pokemony.com/temat-4815-Turnieje-stopy
TL;DR
Zagości u Was na chwilę gość z Włoch chętny, żeby trochę pograć, prosi o kontakt któregoś z Warszawiaków. Jego facebook: Matteo Quoiani, email: mattiillaziale@hotmail.it.
Mnie niestety w tym tygodniu nie będzie Wyjeżdzam. Miłej gry
Mnie nie ma w Warszawie do 28 sierpnia.
Dobra, wiemy już kogo nie bedzie, ale nie wiemy kto bedzie. Ludzie, napiszcie coś, nawet jak nie jesteście pewni. Jest już środa, a do soboty niedługo. Co z wami Babidi, Shun, Artur, McLer, Końsko, Pelek, Tojax, Yabol, kuba2001, co z wami? Napiszcie przynajmniej ze nie możecie czy coś, bo ciężko coś zrobić jak nikt nie pisze. Prosiłbym powyższe osoby o wypowiedź.
PS Piterr, kiedy ten Włoch planuje nas odwiedzić?
Wiem tyle, co w temacie o turniejach-stopach, do którego podałem link, czyli:
wracam 22 sierpna w Polsce
I arrive in Warsaw at 19.30 and I think to get to sleep them or else go directly to sandomierz but I wanted to do some game if someone was available thanks ^ _ ^
Jak bedzie tych kilka osob to moze uda mi sie przyjsc w sobote, ale to juz pewnie ostatni termin przed pazdziernikiem jesli chodzi o mnie.
Co do soboty, to spróbuje być, bo mnie nie będzie aż do września.
A co do naszego przyszłego gościa, to: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK nie może przyjechać, kiedy ja jestem? Wracam dopiero 30 sierpnia, i dopiero od wtety mógłbym mu jakoś pomóc.
Ja pracuję niestety ale może niedziela byłaby dla mnie możliwa.
Dobra, czy jest ktoś pewny że może przyjść, czy rezygnujemy ze spotkania w tym tyg? Skoro tylko 3 osoby plus 2 nie pewne to chyba nie warto.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/