Cześć Wam.
Sorki, że nie wstawiłem wyników z ostatniego spotkania, ale tak jakoś mi z głowy wypadło. Ogólnie wyszło tak, że niektórzy powychodzili...Jedyne co pamiętam, to to, że wygrałem.
Od tego tygodnia nie kasuje już wyników z programu i dopisuję daty, więc nawet jak nie dodam tego samego dnia, to raport się znajdzie.
Tak więc dzisiejsza tabelka wyników :
1. Misiek 3:0:0 - To akurat nie było dziwne, ale cóż
2. Tokarski 2:1:0 - Mało brakowało ;/
3. Artur 2:1:0 - Jeden flip i by mi grę Walrein wygrał ;/
4. Maximax 2:1:0 - <ok>
5. Ja 1:2:0 - Kompletna porażka...
6,7. Rafał, Adam - Wyszli w trakcie, więc nie mam ich wyniku..
Gra numer 1 z Adamem :
Hmm, grał lekko przerobionym starterem, więc w sumie łatwa wygrana..
Gra numer 2 z Tokarskim :
Jego Magmortary są straszne...W pierwszej grze nie wchodziły flipy, a energie pochowały się w talii, jedyna Roseanka w prizer'ach...Poddałem jak zobaczyłem, że nie mam żadnej szansy. Druga szła bardziej na moją korzyść, po zaczęło się 4:6 w prize'ach dla mnie. Potem jednak kolejny brak energii zaważył o przegranej..
Gra numer 3 z Arturem :
Pierwsza gra wyrównana, zasłużone zwycięstwo dla Artura. W drugiej wystawił jednego basica, a ja w pierwszej turze postawiłem Walreina i po dwóch flipach wygrałem. Trzecia gra zacięta, ale na moje nieszczęście okazała się przegraną, skończyły mi się wszystkie wodne energie, a flip z Walreina na discard jedynego poka nie wszedł. ;/
Ogólnie spotkanie przebiegło w miłej atmosferze, fajnie było pograć z ludźmi, których się tyle czasu nie widziało.
Za tydzień ma być koło 10 osób i planujemy zrobić parówki więc zapraszam chętnych.
Isa miała przysłać na dzisiaj boosterki nowe, ale niestety nie wiemy kiedy będą, więc jak ktoś będzie chciał je kupić, to niech pyta sprzedawców czy już coś jest.
To chyba tyle, cześć!