Temat: Oficjalna liga we Wrocławiu
Jak już wiecie, dziś byłem w Fenixie popytać się o możliwości jakie mają w tym względzie. Na ten moment możliwe niestety tylko terminy w tygodniu (ale do 20:00) w:
- poniedziałki
- wtorki
- czwartki (wspólnie z WoWem bodajże, ale nie ma ich podobno wielu)
Popytajcie proszę, czy na oficjalną ligę nasi niewidoczni od dłuższego czasu gracze pojawiliby się ponownie. Przy naszej ilości oficjalna liga to byłoby pewnie 2-3 rundy. Niewiele, dlatego myślę, że możemy się wyrobić zaczynając nawet o 17 (zależy jak komu szkoła itp. sprawy by pozwalały). Proszę, niech osoby które miałyby chęć wrócić, zacząć grać, jakby to ruszyło, dadzą znać w tym temacie. Jak chociaż ósemka będzie to myślę, że jest o czym mówić wtedy.
Kolejna sprawa to jak to miałoby wyglądać. Ja proponowałbym turniej ligowy raz w miesiącu, ewentualnie poza nim jakieś luźne cotygodniowe spotkania - co do terminów to już to jakoś musimy ustalić między sobą jakie nam najbardziej pasują i wtedy pogadać ze sklepem. Jak nas kiedyś więcej będzie to może i uda się raz w miesiącu jakąś sobotę dostać, ale na ten moment mają je niestety pozajmowane przez bardziej popularne gry, więc nie ma co się zbytnio na to nastawiać.
Liczę na Wasze wejścia u pozostałych graczy, możemy nawet przez jakiś czas jeszcze w HS-on pograć jeśli kart ludzie nie będą mieli (z tego co kojarzę to organizator turnieju ustala format, ale pewności nie mam, a że się tym nie interesowałem, to można mnie śmiało prostować x)). No i chyba tyle co chciałem napisać. Ja swoje chwilowo zrobiłem, czas teraz byście połowili trochę ludzi