Odp: Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
to o której godzinie w piątek się spotykamy bo już są chyba 4 osoby chętne : Qzin , wex ja i Nataku
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to o której godzinie w piątek się spotykamy bo już są chyba 4 osoby chętne : Qzin , wex ja i Nataku
Obojętne mi chyba wszystkie dni Powinienem wyrobić, więc uzgodnijcie i zerknę.
Ja jadę prosto z Jaworzna, a że mogę wyjechać dopiero po południu pasowałaby mi 16-17 a najlepiej 17.
Nataku a Ty reprezentujesz Kraków w tym roku no nie?
no to ja proponuje tak 16:30 w dragonusie żeby jak najwięcej osób przyszło
Nataku a Ty reprezentujesz Kraków w tym roku no nie?
Niestety wewnętrzny lokalny patriotyzm nie pozwala mi tak uczynić .
No to do 16:30 w Piątek.
Ale w piątek o 16:30? Spoko.
A co z czwartkiem? Gramy? Ktoś w ogóle chętny? Bo jak coś to nie wiem mogę kilka osób do siebie zaprosić .
Qzin do siebie dp domu?
Taaa, mamy wolne, tańsze piwko będzie. Tylko tak do 3-4 osób poza mną. No i można bez nagród pograć w sumie.
I ew. w hirołsy/wormsy/planszóweczki ;D. Ktoś się pisze?
W czwartek pracuję do 15:30, potem mam wolne, ale czy ktoś skołował boostery z Dragonusa? Czy bez nagród gramy?
No ja myślę, że bez bo trochę za późno się ogarniamy z nagrodami .
Mogę was odebrać z kickiem napiszcie na GG.
no ja tez bym sobie chetnie pograł w czwartek
Spoko, nie wiem to o 16 na przystanku Bronowice, kto może . I tyle .
ok to ja będę bo już tylko 9 dni do OTP pozostało a trzeba się jakoś przygotować
Dobra, słuchajcie:
Pociąg z Krakowa do Warszawy jest 8 czerwca o 4:21 - cena biletu Normalnego to 60 zł z REZERWACJĄ MIEJSC. Jak ktoś chce siedzieć z nami to we wtorek się umawiamy na dworcu, żeby kupić bilety. Jak ktoś nie chce to będzie ryzykował w Warszawie będziemy o 7:40 więc spokojnie z czasem będzie. Ustalimy w pociągu co robimy.
Co do powrotu to albo o 20:10 i 23:24 w Krakowie albo 22:50 i o 4:16 w Krakowie. Ten pierwszy w takiej cenie jak do Warszawy, drugi 65 i jedzie ponad 5 h.
Czekam na info od Jingo o której we wtorek się umawiamy.
Nie no na tego o 20:10 zdążymy Draftu na OTP ma nie być, więc bez przesady
Ponieważ ma być wtorek, to padło na godzinę 16. Jedyny obecny z zainteresowanych (Wex) jest za i Yoyo prawdopodobnie też. Piszę to na forum by ewentualnie, w ten sposób, poinformować innych, z niektórymi nie mam kontaktu.
Też będę.
jutro standardowo o 16 turniej ???
Miśki o której się ustawiamy na dworcu? Ja w sumie mogę być o dowolnej porze, więc Kicałke jak się ustawiamy? .
Bilety trzeba by odebrać . Wezmę może kilka długopisów to wypiszemy decklisty w pociągu.
Also: Czy ktoś ma z zebranych internet w telefonie czy gdzieś, czy musimy ogarnąć drogę do paradoxa WCZEŚNIEJ z google mapsów? Bo nie wiem czy ktoś już potencjalnie wie jak jedzie czy też nie .
Qzin drogę do Paradoxa zostaw mi ja będę na dworcu jakoś ok 4 rano. Jak coś to mam 10 kartek z decklistą druknięte. Coś czuję że będę miał masakrę w pociągu ale no inaczej się nie da w moim przypadku
Git. Będę o 3:55 prawdopodobnie. Tak mam nocny tramwaj do dworca .
ja bede na dworcu o 3:50
Jingo? YoYo? Rexio?
no ja będę tak jak wy przed 4 żeby na spokojnie dojść na peron
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Przygotowania do OTP i Wyjazd do Warszawy
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/