Temat: Premiery Karciane
Przywróćmy kawałek uroku ISY. Tu zamieszczamy interesujące karty, które mają się ku wyjściu. Dotyczące ich opinie mile widziane.
Pokebeach ujawniła skany kart z Plasma Freeze i rzuciło mi się w oczy kilka ciekawych potencjalnych techów. O oczywistościach typu Deoxys czy Ghetsis nawet nie wspominam. O nich dostatecznie dużo już powiedzieliśmy. Jedziemy:
Dodrio wraca. Mimo to, do pełnego powrotu Chandelure'ów brakuje jeszcze come backu Złośliwej Śliwki (dla mniej spostrzegawczych:VIleplume). i dobrze. Nienawidzę Trainer Locka. Pytanie brzmi jednak. Czy ten pokemon może być użytecznym techem do niektórych decków? Czas pokaże, aczkolwiek w dobie Darkraia...
Kolejna ciekawa Eeevelucja. Taka mobilna Aspertia dla nieco szerszego zakresu Pokemonów wydaje się, w nadchodzącej dobie dominacji Plasmy, godnym uwagi techem. Co 200 HP to nie 180.
Czyli mamy partnera dla nowego Exxggcute'a. 120 za 2 energie, co turę wydaje mi się lekko OP, ale czy Weavile będzie aż tak użyteczną kartą, żeby to combo weszło w życie? Czas pokaże.
To tylko 3 godne uwagi karty z setu Plasma Freeze. A przecież zabrakło mi miejsca na takie perełki jak Absol czy Plasma Badge, z którą wiążę chore nadzieje szalonego naukowca. Chętnych ujrzenia prawie pełnej listy skanów (brakuje jednego) odsyłam do strony głównej Pokebeach.
[10:31] Shellaqdo: Także Amphi, pilnuj dupala :*
[10:32] Jameaz666: O rany, Shell jest gejem.
[10:32] Jameaz666: Kto by pomyślał?