Temat: Którym Pokemonem jestem / chciałbym być
Przecież KAŻDE z Was NA PEWNO czuje się którymś, ale może się tak zdarzyć, że marzy o zostaniu jakimś innym - Pokemonem, rzecz jasna.
Nie oszukujmy się, że chcemy zostać ich Trenerami - ano nie, nic z tych rzeczy, naszymi idolami są właśnie Pokemony.
Bo czy ktoś normalny może chcieć zostać Aszem Keczupem lub jakąś Misty ?... E tam.
Natomiast np. Charizardem - a to i owszem, to już całkiem typowe marzenie. Otóż to.
Zacznę od siebie - ja mam akurat prosto, bo ja JESTEM Psyduckiem. Odkąd pamiętam.
I czuję się tym, kim jestem. Czyli właśnie Psyduckiem. Takim, który się nigdy nie zachowa jak jakiś pacan i w żadnego Golducka nie wyewoluuje (trudne słowo, ehhh). Pewnych rzeczy się nie robi.
Ale... ale czasem (bardzo, bardzo rzadko) czuję się Buneary'm... Najdziwniejsze jest dla mnie to, że WTEDY akurat marzę o tym, żeby jak najszybciej wyewoluować (i znów to samo trudne słowo...) w Lopunny'ego, ano TAK. Ale nigdy mi się to jeszcze nie udało. Staram się - no i nic.
Może to i dobrze ? Dzięki temu nadal mam jakieś niezrealizowane marzenie, prawda ?
No dobra, a teraz kolej na Was. Oczywiście o wielu z Was wiadomo, którym jesteście, ale sami o tym napiszcie. A także o tym, którym chcecie zostać. I niech nikt nie ściemnia, że on ani nie jest, ani nie chce być którymś. No bez takich...
UWAGA - ponieważ nie należy załamywać Administratora tego forum nadmiarem idiotyzmów bardzo proszę o stosowanie w tym temacie zasady JEDNEGO postu dla JEDNEJ osoby - jak ktoś potem zmieni zdanie (i np. zamiast marzyć o zostaniu Bibarelem zacznie marzyć o zostaniu Slakingiem - tak, tak, Konrad, o Tobie mówię ) to po prostu niech z EDYCJI skorzysta.
simply The Best
in every contest