Temat: (1 wolne miejsce) Berlin AC - pokoje (28.11)
Siemanko,
Jak już mówiłem, w Belinie raczej wolałbym nocować w budynku niż na mieście, chociaż jak nie będzie wyboru to od 24 (jakoś o tej porze ostatnio kończył się Yabolowy finał) do 6 rano jakoś się przezimuje.
Tak czy inaczej, do przyszłej soboty (10.10, łatwo zapamiętać) będę zbierał chętnych do nocowania w jednym pokoju - w kupie siła, może nas nie okradną a jak będzie nas wystarczająco dużo to dostaniemy wspólny pokój jak za starych dobrych czasów (tj. jak w Arnhem dwa lata temu).
Warunki:
a) zgłoszenie się do 10 października do mnie (PW/telefon/gg/e-mail)
b) czekanie na moją akceptację i przyjęcie zgłoszenia
c) ustalenie warunków przedpłaty w wysokości 10 złotych
Przedpłata ulegnie zwrotowi tylko w przypadku w którym z jakichś względów nie pojedziemy albo w bardzo wyjątkowych przypadkach.
Z reguły chciałbym przenocować jak najtaniej, ale nie w jakiejś ruderze i nie 20 kilometrów od dworca jako, że trzeba będzie wyjeżdżać wcześnie (powrotny do Katowic o 6:55) a trzeba będzie wyjechać z zapasem czasu, pamiętając o przygodach które spotkały nas rok temu.
Gdyby ktoś chciał się dopisać po zamknięciu zapisów i byłaby taka możliwość, nie widzę problemu.
PS: Konsko wspominał o jakimś portalu na którym ludzie wynajmują swoje prywatne kwatery - wrzuć to tu, zobaczymy co to jest