Odp: Spotkania
Ja nie obiecuję. 50/50.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja nie obiecuję. 50/50.
Ja zagram na pewno, byle tylko były te 4 osoby do grania...
Zagram na 100%
Sry ale pewnie mnie nie bedzie.
To co w końcu jutro robimy?
Spotykamy się o 11.00 w KFC.
Mam nadzieję, że gramy. Ja w każdym razie będę, chociażby tylko dla wymian.
bede na pewno i bede gral.
Ok, mam nadzieję że będą przynajmniej te 4 osoby grające.
Ej wybaczcie, ale nagle powypadały mi rzeczy i przyjdę jutro tylko na trejdy, bo jakoś w okolicach 11:30 będę musiał uciekać. Tak czasem niestety w życiu bywa, na szczęście dla wszystkich od przyszłego tygodnia przez niemal cały marzec możecie liczyć na moją obecność, o ile znów nie wypadną rzeczy. hej
Rozumiem, że skoro wygrał Yabol (bo tak mówią na mieście), to na żaden Raport nie ma sensu liczyć, ale same wyniki końcowe to ktoś chyba mógłby podać, ha ?...
nie wiem czy kazdy zaglada wszedzie, moze niektorzy tylko wybieraja sobie tematy godne ich uwagi;p
ale w niedziele jest turniej z wroclawiem.
jezeli ktos chcialby zagrac jeszcze warszawski w sobote to ja bede i Kars tez mowil, ze jest chetny.
Gdybyście pozwolili na udział w turnieju to bym zagrał gdybym mógł dopisać się od drugiej rundy (albo w przypadku turnieju każdy-z-każdym oddać walkowera w pierwszej grze)
Planowo byłbym na Wilanowskiej albo na Centralnym o 10:55, więc pewnie nie byłbym punktualnie na jedenastą.
Dobra, to kto będzie zagrać w sobotę? Evil, Kars, Adrian, ktoś jeszcze?
Prawodopodobnie ja rowniez, bo w niedziele nie bede mogl sie stawic od rana w wawie. Jesli bym pojechal polskimbusem to bylbym o 10:50 na Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1. Wiec w centrum pewnie na 11:30 bym sie wyrobil.
Prawodopodobnie ja rowniez, bo w niedziele nie bede mogl sie stawic od rana w wawie. Jesli bym pojechal polskimbusem to bylbym o 10:50 na Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1. Wiec w centrum pewnie na 11:30 bym sie wyrobil.
Na pewno sie wyrobisz o ile bus bedzie na czas a Ty sie nie zgubisz Jak cos to śmiało pisz tutaj lub na PW.
Kakel wspominał, że też wpadnie Chociaż pewnie sam to potwierdzi.
No jo.
Dobra, ktoś jeszcze? Amphi, Yabol, Beam? Serio, napisanie tutaj kilku słów nie boli...
Mi pasuja oba terminy ale tylko na jeden moge przyjsc, wiec pewnie bede w niedziele. Ale dam znac jutro w ktory dzien sie pojawie.
ja mowilem, ze w oba moge i kars tez.
Ja będę tylko w niedzielę
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/