Odp: Spotkania
Też preferuje niedziele.
The search!
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też preferuje niedziele.
To ja odpada jednak w sb wyjezdzam
czyli wychodzi, ze jednak niedziela w tym tygodniu. jeszcze tylko Ala lat 11 sie nie wypowiedziala.
ja moge w obydwa dni, pogralbym i w sobote i w niedziele
Ja jednak nie mogę w sobotę . Ale chętnie wpadnę w niedzielę, więc dobrze, że na razie zwycięża ta druga .
Ja jeszcze nie wiem, dlatego nie zabierałem głosu, licząc, że przegłosujecie coś. Bardziej prawdopodobna dla mnie niedziela.
Dla mnie jutro 10:30 w KFC jest OK.
Spoko.Raczej będę.
Może być tak, że nie dam rady być jutro - okaże się rano. Z góry przepraszam.
Sry, znów zaspałem.
Betonowy Armaldur, znany najeźdźca, znów tutaj nadciąga ? To ja się w niedzielę stawię.
Ja się wstawię.
Jak Adrian przyjeżdża, to grzech nie być Spodziewajcie się mnie.
To co, rezerwować stoły w Para na niedzielę?
Zrobię to jutro. I też jestem.
EDIT: Zarezerwowałem. 11:00.
Hejka. Ja też się pojawię w niedzielę, choć pewnie tylko na chwilkę.
hmm wszyscy niedziele zadeklarowali... rozumiem, ze sobota nie wchodzi w gre, pytam przede wszystkim Adriana, bo to na jego fali reszta powiedziala, ze niedziela;p
Ja jestem tylko gościem, serio rzuciłem dniem bo wcześniej z grubsza wybadałem kto kiedy może przyjść i niedziela była przeważająca - dlatego mój przyjazd jest tylko skutkiem zapowiadanej frekwencji, a nie odwrotnie. Nie chcę wam niczego blokować.
Jeśli ktoś chce pograć sparingi w sobotę to od ok. 16:30 do ok. 19:30 jestem wolny w okolicach metra Wilanowska albo jego okolicy (tj. centrum OK, ale nie drugi koniec miasta) i otwarty na propozycje.
czyli niedziela. lepiej jak jest wiecej osob na spotkaniu wiadomo. akurat w te niedziele mialbym malo czasu. na 5 rund tylko tak mysle, a Wy pewnie bedziecie chcieli grac wiecej, wiec nie wiem czy przyjsc i grac. moze wpadne tylko na deale. gdybym mial grac to bym chcial, zebysmy najpozniej o 15 skonczyli ostatnia gre.
O ile nikt nie będzie narzekać to można się ten jeden raz umówić wcześniej, np. na 10:00, ale wtedy należy być punktualnym (a już na pewno nie zaspać...), z czym niestety nie wszyscy tutaj potrafią sobie (lub chcą) radzić. Ale wydaje mi się, że to może być jakieś wyjście z tej sytuacji, bo wtedy do 15:00 na pewno powinno się udać skończyć.
przyjde na pewno i w zaleznosci o ktorej zaczniemy i ile rund bedziecie chcieli grac to bede gral albo nie.
na 10 byloby super. ale to wszyscy musieliby potwierdzic czy dadza rade...
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że Paradox w niedziele bywa otwierany z opóźnieniem.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/