Temat: OTP 2015 - Słynna sprawa 'boosterka za udział'

Osoby które upierają się przy tym, żeby każdy dostał boosterka na wejście na OTP proszone są o zaproponowanie konkretnego (tj. ile boosterów za które miejsce) podziału nagród i zmierzenie się z ewentualną krytyką tak, jak ja muszę się mierzyć z nią dlatego, że z niego zrezygnowałem.

Na razie mamy 42 osoby na liście, cena boostera: 13,5 zł. Możecie sami zaproponować wpisowe. Przy 30 złotych będą to 54 boostery do podziału, czyli 1.2 boostera na osobę. Możecie sami zaproponować inne wpisowe.

Dopiero kiedy zobaczę konkretny pomysł, który nie będzie oderwany od cen boosterów, możliwości zaakceptowania wysokiego wpisowego, rosnącego kursu dolara i innych czynników, będę mógł poważnie poddać je pod głosowanie, na razie jednak nie mam żadnych podstaw, żeby traktować takie roszczenia poważnie.

adriank1's Strona

Podziękowali za posta: Piterr, Kicek91, McLer, Kakel

2

Odp: OTP 2015 - Słynna sprawa 'boosterka za udział'

Ja osobiście uważam, że coś za coś. Lepiej lepsze nagrody na wysokie miejsca niż rozdzielenie na wszystkich. To się rządzi innymi prawami. Równie dobrze można by zrobić drafta ze wszystkich bboosterów ale jest to bez sensu z powodu marnowania czasu. Nagrody moim zdaniem do podziału dla Top8 i tyle. Nie pipieram pomysłu "booster dla Każdego".

OTP 2016 Organizator
Online Tournaments Organizator

Podziękowali za posta: Yabol