Odp: WSTĘPNE ZAPISY
Zgłaszam się
Karty Pokémon → OTP 2014 → WSTĘPNE ZAPISY
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jednocześnie proszę o zapisy tylko, gdy ma się jako-taką pewność przyjazdu, a nie "Może będę, jak mi pozwolą".
O ile niebo nie zwali mi się na głowę, nie wypadnie mi coś dużo ważniejszego w ten weekend to się zjawię.
Zgłaszam się.
Też się zgłaszam
Widzę na czacie, że McLerowi przeszkadza, że jak nie miałem internetu to zapisał mnie ktoś inny, więc piszę : Tak Kicek miał moje upoważnienie. Ale jak wam to przeszkadza i ma się ktoś czepiać to mogę nie jechać. Spoko, nie widzę problemu.
Nie, poważnie. Podejście McLera sprawia, że nie mam ochoty się w to z wami dłużej bawić . Jak przestaniecie się do mnie do***ać* tylko dlatego, że zależy mi na tym by w Polsce było takie granie jak powszechnie na świecie, to będziemy mieli o czym rozmawiać.
Maila do USA napisałem, zobaczymy czy zareagują.
*- tak innego słowa nie da się użyć na czepianie się na każdym kroku i kopanie kogoś, mimo że praktycznie nie wchodzę na forum i nie zamierzam odpowiadać na takie docinki. To jest po prostu chamskie, wredne i dziecinne. Odnoszę się teraz do tekstu na shoutboxie, że OTP powinno być dla chętnych. Skoro chciałem je zorganizować to dość logiczne, że chciałem też pojechać.
Aha. ~ K
Nie wiem, czy osoby, które wpadną ewentualnie towarzysko muszą się zgłaszać, ale na wszelki wypadek to robię.
Na dzień dzisiejszy powinienem wpaść popatrzeć
Przyjadę pooglądać i posędziować .
Zgłaszam sie.Nie jestem pewien, co to jest to POP ID, ale chyba je mam
POP ID to numer Organized Playa wyrabiany zwykle przez prowadzącego ligę i potrzebny do gry w sankcjonowanych turniejach - Adrian
zgłaszam się
oraz proszę wpisać Marlenę nie ma ona tutaj konta
pojechałbym ale są nikłe szanse że dostane pozwolenie na wyjazd
"Jednocześnie proszę o zapisy tylko, gdy ma się jako-taką pewność przyjazdu, a nie "Może będę, jak mi pozwolą""
~Shun
I volunteer as a POKEMON TRAINER.
Zgłaszam się
Będę.
Już pewne że będę
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → OTP 2014 → WSTĘPNE ZAPISY
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/