Odp: Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Studia wojskowe. Listopad to chyba najwcześniejszy termin kiedy dostanę odpowiednią przepustkę żeby z wami pograć;p
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Studia wojskowe. Listopad to chyba najwcześniejszy termin kiedy dostanę odpowiednią przepustkę żeby z wami pograć;p
Mam nietypowe pytanie: miałby ktoś z Was przenocować moją koleżankę 24/25 lipca we Wrocławiu?
Kicku, w zależności od tego z jakich powodów Twoja koleżanka potrzebuje noclegu na 24/25 lipca we Wrocku mógłbym zobaczyć, co da się zrobić.
Podstawowe pytanie ŁADNA?
Kto chętny na jutro? Dowolna godzina. Hm? Dwa proksy będą u mnie.
Jutro ide do roboty od 8 do 16:20.
Pojutrze na 12:40 do 21. Więc spotkanie w poniedziałek mi odpowiada ale godzina była by z mojej strony co najmniej 18ta. Możliwe do przybycia.
Czwartek mam wolny więc idę tylko na Serwis i będę w czwartek też raczej chętny jak ma dupeczka nic nie wymyśli
Ładna jest pomoże ktoś?
W czwartek będę o 15-15.30 w Feniksie. Inu pewnie też. I Aveross.
No i dzięki mojej nieobliczalnej pracy... Jutro nie mogę ;(... Jedyna opcja jak dla mnie to piątek... O godzinie 16 w piątek już bym mógł. Opcja opcjonalnie dla chętnych... INU PITEK AVEK?
ja chyba mogę, trza decki przed Krakonem testować ;3
Jak najbardziej. Dam znać na gadu, o której, ale raczej bez różnicy.
Dobra spotykacie sie dzisiaj. A co z jutrem?
Możemy przyjść z Piterrem jak chcesz, nie mamy żadnych zajęć na jutro, a trzeba potestować przeciw darkraiom!
Możemy przyjść z Piterrem jak chcesz, nie mamy żadnych zajęć na jutro, a trzeba potestować przeciw darkraiom!
I upada mój deck ;<
No to podajcie godzine ;p
Na to wygląda, że mamy dwutygodniową przerwę. Ja z Inu wracamy dziesiątego sierpnia, Schen - nie wiem.
No a ja 9tego sierpnia do 12tego jestem 500km od Wrocka Za to już 13tego możemy rządzić
To co, czwartek, jak zwykle? Która godzina? Schena i tak nie ma, to można wcześniej. Nie wiem, 13.00, Feniks?
Czwartek święto, upewnijcie się, czy Fenix będzie otwarty
PANY! Ja bym już coś dzisiaj pograł są wakacjony ja mam URLOP siedzę w mieście
Proponuję środę, od 12.00? KFC. Aveross? Maślak?
Jak dla mnie środa może być ale samemu bym się nie pojawił wcześniej jak o 14-nastej (tak, wliczając w to już moje potecjalne obsuwy).
Środa o 12 mi nie pasi. Bo jade na pogrzeb na ulicę Bardzką więc jak coś to myślę że dopiero o 14 bym był.
O i Averos tak samo. Więc ogólnie rzecz biorąc środa mi pasi ale późniejsza godzina ;P
Okej, ustalone, na spokojnie niech będzie 14.30 w KFC.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania we Wrocławiu → Spotkania cotygodniowe we Wrocławiu
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/