Odp: Większe Grudniowe Warszawskie.
Wersja tak czy owaka jest okej.
Najważniejsze by turniej się odbył 
Jej!!!
1000 Post w temacie warszawskie turnieje i spotkanie!
Jestem Zwycięzcą ! 
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Większe Grudniowe Warszawskie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wersja tak czy owaka jest okej.
Najważniejsze by turniej się odbył 
Jej!!!
1000 Post w temacie warszawskie turnieje i spotkanie!
Jestem Zwycięzcą ! 
Proponuję już ustalić, o której wystartować pierwsza rundę i ile ich ma być, żeby wszyscy zdążyli na pociągi powrotne. Z tego co widzę to miło by było skończyć draft w okolicach 16:45, więc jeśli mielibyśmy zacząć grę o 11:00 to ciemno widzę 7 rund Swissa i jeszcze Top4.
Sądzę, że top 4 nie powinno zająć więcej niż dwóch godzin, co powinno nadrobić ewentualne terminacje, gdzie 30 minut na rundę to mimo wszystko dość sporo. Przewidywałbym koniec takiego turnieju na 16:30.
Nie wiem, jak wyglądacie czasowo na zwykłych turniejach - więc dajcie znać, jeśli się pomyliłem. Osobiście nie pamiętam, kiedy ostatnie top X kończyły się w Polsce po dokładnie log2(X) godzinach lub więcej (jak było w Białymstoku?)
Można spróbować zacząć o 10:30, albo skrócić swissa do 6 rund.
Zawsze można i to i to
Z Kubą planujemy przyjechać coś około 9, więc my byśmy się wyrobili, nie wiem jak z innymi.
Nikt więcej z Białegostoku nie przyjeżdża? W takim razie myślę, że można śmiało spróbować zacząć grać o 10:30, bez skracania fazy swiss. Piterr też będzie jakoś wcześnie, Warszawa się chyba dostosuje  Tylko nie wiem co z Kejkiem.
 Tylko nie wiem co z Kejkiem.
Naj prawdopodobniej będzie jeszcze m.bigos napisałem do niego na PW. Ekipa z Białego nie duża + Piterr z Wrocławia no i ludzie z w-wy.
Ja liczę że będzie przynajmniej z 12 osób ;p
Ja jestem dość plastyczny:P Jeżeli dobrze kojarzę to będę o 9:30 na młocinach:) Jeżeli będę wiedział dokąd jechać to sobie nawet sam poradzę.
OK, zatem zatwierdzam - żeby się na pewno wyrobić, zaczynamy turniej punktualnie o 10:30, gramy swissa 7 BO1 (30min runda) a później TOP 4 BO3 (60 min runda). Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania/sugestie, proszę pisać w tym temacie. Dziękuję za uwagę.
Wow Artur
such boss
uszanowanko Artur
;D
W sumie to jeszcze jedna sprawa: chciałbym żeby jak najwięcej osób wypowiedziało się na temat wpisowego - robimy na 1 booster od osoby, 1,5 czy 2? Na razie stosunkowo mało z Was zajęło stanowisko w tej sprawie, a to przecież niewiele mniej istotne niż to co już zostało ustalone. Czekam na Wasze opinie.
Dwa boostery za wpisowe to dla mnie drobna przesada - sądzę, że jeśli każdy wrzuci do puli 15-20 złotych to Mightyena będzie syta i Mareep cały.
Jestem za większym wpisowym przy takich większych, międzymiastowych turniejach, ale może nie dwa od osoby, tylko to półtora boostera.
Mnie chyba nie będzie 
W związku ze zbliżającymi się świętami proponuję jakoś nie strasznie dużo. Może być to półtora.
W związku ze zbliżającymi się świętami proponuję jakoś nie strasznie dużo. Może być to półtora.
Ja też nie mam problemu z półtora boostera, wola większości 
Ja się dostosuję:)
Ja raczej będę i mam jedno pytanie - czy jest tam miejsce by odłożyć rower? jakby co to pseudo-składak i nie zajmuje dużo miejsca, może być na klatce.
my jesteśmy za wpisowym jeden booster od osoby , bo święta są i trzeba kupić prezenty dla rodziny, a my biedni studenci. i mam nadzieję, że tym razem jednak coś będzie w tych boosterach nie jak ostatnio...
Ja z Łukaszem już mam bilety, będziemy o 9:16 na dworcu. 
Mi wpisowe bez znaczenia ile.
Pozwolę sobie wziąć laptopa z programem parującym żeby ewentualnie zabezpieczać parowania sędziego głównego sprzętem pobocznym, gdyby miał nastąpić crash data.
Ale to już zdecydują Kugel z Babidoofem 
Stoły + krzesła przewiezione.
Nas nie daganiat!
Ma ktoś pożyczyć lub przehandlować 3x Enhanced Hammer DEX. Znowu usiłuję zrobić kreatywny, ale zabawny bieda deck i tego mi brakuje:P Z góry dzięki dobrym ludziom:)
Póki co opcją przeważającą jest ta z 1,5 boostera od osoby do draftu. Jutro po południu napiszę tutaj ostateczne decyzje.
Koga - tak, na pewno znajdzie się gdzieś miejsce na Twój rower 
no i adres dokładny 
Jako, że jesteśmy w internetach, wolę nie podawać adresu publicznie  Każdemu kto ma zamiar się wybrać sugeruję uderzenie do mnie na PW
 Każdemu kto ma zamiar się wybrać sugeruję uderzenie do mnie na PW 
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Większe Grudniowe Warszawskie.
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/