Odp: Spotkania
Niedziela 10:30, ja może przyjdę.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niedziela 10:30, ja może przyjdę.
Mi w sumie nie przeszkadza niedziela, byle by się dowiedzieć kiedy to będzie do środy/czwartku
ja w ten weekend bym wolała w niedzielę
Kilka spraw:
Jutro z rana dzwonię do Paradoxu zarezerwować niedzielę.
Gramy z proxami PLF. Tylko znów nawołuję o realne zmiany w decku i wydrukowanie referencji.
26 maja(niedziela) mają zamiar zaszczycić nas swoją obecnością Tris i Adrian vel betonowy, więc ustalmy, że w ten dzień turniej się odbędzie.
Jeśli natomiast kilka osób będzie mocno optowało za sobotą zagramy 2 turnieje w 1 weekend.
Mam nadzieję, że conajmniej większości pasują takie informacje.
O, wiedziałem, że gdzieś zapomniałem czegoś napisać - dowiedziałem się dziś, że sobota mi bardziej pasuje, ale w takim razie postaram się przyjść w niedzielę.
No mi ten weekend obojętne, a za 2tyg tak jak mówi Babidoof vel pupa Garbodora trzeba pograć w niedzielę, bo wtedy mogę przyjąć Tris.
Właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś nadmieniałem, że wolę niedziele od sobót, w związku z czym - i to pomimo tego, że wybraliście niedzielę - złamię się i też przyjdę w niedzielę, ponieważ już kiedyś wspominałem o tym, o czym teraz sobie przypomniałem, że nadmieniałem.
Ja w tym tygodniu odpadam, bo mam masę roboty na weekend.
Powinienem wpaść. A jeśli nie teraz, to za tydzień już na pewno
Misie jeżeli już będziecie grać z proxami to proponuję coś nowego. Co Wy na to by do każdego decku był 10 kartowy extra deck. Będzie można co mecz zmienić 4 karty ze swojego decku na te z extra decku. Reguła ta tylko, że z 15 kartowym extra deckiem jest stosowana w Yu-Gi-Oh i tutaj może się fajnie sprawdzić .
@Shun testować możesz na Playtcg, PTCGO.
Ja walę. Wiesz po co gramy z proxami? Żeby szybciej testować decki wraz z kartami z Plasma Freeze, zamiast czekać. Testować do OTP. Nie dla funu.
Napisałbym nieco więcej, ale Keeshi mógłby mi dać bana.
Pomysł Pelka jest świetny. Proponuję do tego wprowadzenie kart-pułapek. Taki anty-N, anty-Catcher itp. Będzie fajniej się grało.
ofc not.
Krótka odpowiedź: nie.
Długa odpowiedź: Sideboard faktycznie jest stosowany w innych karciankach, ale w PTCG nie. Nie będzie tej zasady na OTP, więc nie widzę czemu mielibyśmy marnować jeden z niewielu pozostałych turniejów na granie z sideboardem, kiedy wszyscy chcą jak najwięcej pograć z kartami z nowego setu. Jak chcesz zmieniać karty w talii, umów się z kimś na luźne testy, podczas nich możesz zmieniać tyle kart ile chcesz, ba, możesz zmieniać talie między meczami. Więc wybacz, ale nie.
Niestety proszę ja Was jutro muszę spasować.
Zwiększa to jednak szansę, że Moriona i turniej z ekipą pozawarszawską zaliczę.
Udanej zabawy
Będę jutro, jako proxy chcę tylko cathery, wiem że na OTP trzeba będzie ale czy koniecznie mam przynosić referencje na jutro?
Będę jutro, jako proxy chcę tylko cathery, wiem że na OTP trzeba będzie ale czy koniecznie mam przynosić referencje na jutro?
Koga to ty żyjesz? XD
Tak i napisałem już parę postów, oraz zjawiłem się na 1 spotkaniu tak więc chyba wszyscy w Warszawie (oprócz ciebie) już to zauważyli (a czy się przejęli to już inna sprawa).
A teraz zagadka:
Grasz A zostawił wszystkie swoje opakowane w grube plastikowe osłonki rzadkie karty i poszedł do domu, gracze B i C po skończonym meczu zauważyli że wszyscy oprócz nich już poszli, a karty zostały, gracz B poprosił gracza C o wzięcie i przechowanie tych kart dla gracza A, na co gracz C się zgodził.
Teraz pytanie:
Jakie złe i szatańskie rzeczy zamierza gracz C zrobić z kartami gracza A.
Podpowiedź:
Imię gracza A zaczyna się na Pele, a gracza C na Kog.
Nie ruszaj ich, bo cie po łbie strzeli, hahahaha. Pelek...
Kakel poruszył temat grania na tygodniu więc ja podaję terminy mi odpowiadające przez najbliższe 2 tygodnie:
Poniedziałek 12.00+(o 12 kończę zajęcia na uczelni) co niestety nie oznacza, że o 17 i 18 zawsze będę chciał, bo może mi się nie chce z Piaseczna jechać 2 razy do Wawy
Wtorek 14.00+ podobnie jak poniedziałek, w nadchodzący wtorek wyjątkowo 16.30+
Środa 12.00+ to co w poniedziałek
Czwartek 17.00+
Piątek CAŁY DZIEŃ WOLNY
4 (lub więcej) osoby w 1 terminie to sensowna ilość by myśleć o spotkaniu.
Mi pasuje najbardziej tak:
Czwartek?17-20?
Piątek 12-14:30
Poza tymi dniami czasem może mi sie uda po 17
Ktoś byłby chętny na wtorek/środę w tym tygodniu? Cały dzień wolny .
Jeśli ostatecznie czwartek popołudniu zostanie wybrany to naprawdę spora szansa, że również będę
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/