Odp: Spotkania
Proponuję się spotkać w weekend w ramach ostatniego gwizdka przed OTP. Karty z ROS drogą wyjątku legalne, żeby coś zagrać listami bliskimi finalnym. Chętnie zagrałbym turniej, wolę sobotę.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proponuję się spotkać w weekend w ramach ostatniego gwizdka przed OTP. Karty z ROS drogą wyjątku legalne, żeby coś zagrać listami bliskimi finalnym. Chętnie zagrałbym turniej, wolę sobotę.
Może wpadnę, ale szanse są małe.
Ja jeśli już, to tylko niedziela, ale też nie obiecuję.
Niedziela, byłbym na 100% procent, w sobotę jak zwykle nie mogę, chyba że po 1330. Muszę w końcu przygotować talię na OTP ^^
Mnie nie będzie Do zobaczenia na OTP.
To jak na razie 3 osoby byłyby w niedzielę: Ja, Evil i Koga? Ktoś jeszcze (Shun, Yabol, Konsko, McLer) do nas dołączy?
Nie chce obiecywać, ale postaram się wpaść chociaż na chwilę.
No to spotykamy się z Evilem i Kogą jutro w KFC przy Feminie. Pewnie zaczniemy ok. 11 i po dwóch godzinach sobie pójdziemy. Jeśli jednak ktoś jeszcze by chciał się przyłączyć, zapraszam.
Istnieje szansa, że stawiłbym się na spotkanie jeśli odbyłoby się w niedzielę.
Chciałbym się z Wami ponownie przywitać:) Z racji różnych zawirowań zniknąłem na trochę, ale juz się znalazłem! Przechodząc do rzeczy jak byście grali w tę niedzielę to się zjawię z jakimś crapdeckiem, żeby coś poprzegrywać:D Koniec psot!
Ps. Tylko w niedzielę
Babidi chce na spotkanie? Kejk ŻYJE?
Aż żałuję, że nie mogę stawić się w niedzielę w Warszawie... Ale może inni będą chętni, w końcu narzekali, że nie mają z kim pograć
Nie obiecuję, ale postaram się.
Nie ma mnie w Warszawie, może w następny weekend byłyby większe szanse na to
Jeśli będzie dużo ludzi, mogę się stawić, ale nic nie obiecuję. Wpadam na weekend do siostry i szwagra, więc nawet jeśli bym chciał wyjść wcześnie rano w niedzielę, nie wiem czy będę w stanie
Edit: Za to z radością spotkałbym się jutro, tak jak dzisiaj mamy wolne z okazji boskiego ciałka i nie wiem co zrobić ze swoim życiem.
W niedzielę wpadnę na bank. Proponuję Paradox o 11:00, właśnie pytałem, mają wolne stoły.
będę.
ps. potrzebuję nuzlefy x4 i seedoty x4. jakby ktos mogl poszukac w swoim commonboxie to bylbym wdzieczny.
Ja mogę być tylko w sobotę, a potem do końca czerwca nie będę się pojawiał na spotkaniach.
Nie dam jednak rady. Dopiero w Lipcu będę mógł się stawić.
to ja, Kars i Cake tylko napisalismy, ze bedziemy.
spotykamy sie czy nie?
Zmiana planów:(
Niestety mnie nie będzie w Warszawie;/
Ktoś chciałby może pograć jakoś na początku lipca w BW-onie?
Jeśli 28 czerwca to początek lipca i jeśli przez Bw-on masz na myśli bcr-on Kakelu to bardzo chętnie Ogólnie w sobotę mam ostatni egzamin także bardzo bym chciał się pojawić na spotkaniu w ten weekend.
ja jak zwykle.
Ja w ten weekend odpadam, bo praca.
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/