Odp: Spotkania
czyli KFC jutro?
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czyli KFC jutro?
KFC o 11:30 kto będzie?
(deklaracje ostateczne)
Niech bedzie KFC, ja bede na 11:30 albo troszkę po.
Punktualnie.
Będę
11:30 powinienem być jak będę się spóźniał to zadzwonię.
Ja będę 11:15
Szybka uwaga: KFC jest sympatyczne, ale proponuję na następne turnieje wrócić do Paradoxu, bo mi brzuch urośnie bardziej niż czoło.
Ja od razu się określę co do następnego weekendu. Jeśli stawię się to tylko w niedzielę po 11.00, ale daję sobie 50% szansy na pojawienie się, bo Mikołajki ;s
ja też mogę tylko w niedzielę, ale jeszcze nie wiem czy będę miał deck. także mnie nie liczcie
Mi pasuje tylko Niedziela
I jeszcze jedno kto ma kartkę z parowaniem bo jest mi potrzebna (mam tam nuty na muzyke )
Kartkę powinien mieć Kakel.
Mnie też tylko niedziela siedzi, może warto wcześnie zarezerwować miejsce w Paradoxie? Póki co jesteśmy zgodni co do daty.
Niedziela dla mnie w 100% OK, pora dowolna - zaś sobota dużo mniej chętnie (i dopiero po 11, jakby co). Paradox jednak lepszy niż KFC.
Wyklarowała się sytuacja. W niedzielę jestem na 100%
Pewnie też będe.
Będzie z osiem osób, ktoś zarezerwuje czy nie trzeba?
Zarezerwowałem właśnie pięć stołów w Paradoxie, tyle że od każdego musi wlecieć dodatkowo siedem złotych - do spożytkowania przy barze. Jest tak.
Ciasteczka możecie kupić jak nie zjecie to wezmę
Niestety w wyniku nagłych problemów zdrowotnych jestem uziemiony w Skarżysku. Udanego turnieju życzę.
OK, jutro (niedziela), Paradox, ale o której godzinie początek ? Tj. czy o 11.00 - ?
Tak, o 11.
Mi się ostało tylko 5, nie chcę wiedzieć co tam może być po ostatnich 'pullach' z draftów... Od biedy mam jeszcze 11 niemieckich boosterów z tego samego dodatku z Berlina jeszcze. Na razie sam jestem na nie jeśli chodzi o boostery z Moriona, sam bym poczekał i ściągnął boxa czy dwa na nagrody, to jest jednak ponad 3zł taniej od sztuki.
W przyszłym tygodniu jestem za niedzielą, żeby nas Adrian mógł odwiedzić
Za tydzień też jestem za niedzielą, zdecydowanie. Wizyta tzw. Gościa to dla mnie dobry powód, żeby znów coś złożyć i się z tym czymś czym prędzej wygłupić
Niedziela bardzo chętnie, sobota praktycznie poza zasięgiem.
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/