Odp: Spotkania
Zostawiam mój numer dla bezpieczeństwa - 733 434 224
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zostawiam mój numer dla bezpieczeństwa - 733 434 224
Joł panowie, jakby co, ja we wtorek już na 100% mogę.
Dobra, to we wtorek zapowiada nam się fajne spotkanie. Mam nadzieję, że każdy woli godziny poranne aniżeli popołudniowe?
Kakel, wrzuć raporcik z wczoraj!
już wrzucił wczoraj :-P poranne będą lepsze
To o której jutro? Klasycznie 11?
Proponuję jakoś trochę po 11 w Paradoxie, żebyśmy nie czekali zbyt długo na Yabola.
Uwzględniacie różne ograniczenia w ruchu, właśnie jutro ? Przypuszczam, że nie, że słabo u Was z takim kontaktem z realiami
Uwzględniacie różne ograniczenia w ruchu, właśnie jutro ? Przypuszczam, że nie, że słabo u Was z takim kontaktem z realiami
Ograniczenia w ruchu będą na pewno, ale mało kto tu przyjeżdża autem Metro powinno jeździć jak zwykle. McLer, odwiedzisz nas jutro?
Myślicie że Paradox będzie otwarty? Jak nie to szybko zawijamy do kfc
Edit: również sprawdziłem i rzekomo są jutro otwarci od 10
Bedzie otwarty, tak przeczytałem na ich stronie. Oczywiście różnie może być, wiec niech kfc pozostanie nasza opcja B.
Kolejne spotkanie w weekend za tydzień, czy ktoś ma ochotę jeszcze w ten?
Spotkanie jest w niedzielę. To jest w tym tygodniu.
No dobra, to kto chętny na Pokemono-alkoholo w następną sobotę u mnie w domu? :]
Ja bym był, ale w następny weekend na 90% wracam do Skarżyska. Wnoszę o przełożenie imprezy na za dwa tygodnie.
(oczywiście, jak większość będzie chciała za tydzień, no to trudno)
Będę, ale dopiero po 20 także nocka.
Klimontowska 70. Najlepiej w S1 wsiąść i w 20 minut z centrum jest się u mnie na Warszawa Wawer. Ew. 521 do przystanku solidna, ale nie lubię tym cierpem jeździć. Inna opcja to do przystanku Trakt Lubelski z okolic Metro Politechnika.
Jak bedzie troche osob zeby zagrać jakiś fajny turniej nocny to powinienem wpaść
A co, poza turniejami to nie chcesz się z nami spoufalać? :<
Po prostu mam tez troche nauki i chciałbym zeby jakoś fajnie spędzić ten czas tzn pograć troche turniejowo zamiast tylko pic Generalnie bardzo podoba mi sie inicjatywa, ale zeby było troche osob, im więcej tym lepiej
To co? robimy coś? czy mam sobie rezerwować czas na co innego?
A kto jeszcze by sie skusił?
Ale coś planujemy w weekend w ogóle? bo ja tylko w niedzielę bym mógł. Nie gaście mojego zapału w taki sposób
Ja też tylko niedziela jak już.
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/