Odp: Spotkania
85% że bjutro się pojawię.
No Babidi sorry ja podaje propozycje a ktoś ustala że na NDZ.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
85% że bjutro się pojawię.
No Babidi sorry ja podaje propozycje a ktoś ustala że na NDZ.
Quck, nie przychodź, w 3 osoby to nie ma sensu.
Dokładnie, odwołujemy. Zbierzmy się porządnie w przyszłym tygodniu na solidne granie.
To spoko
Jak zwykle dostałbym po tyłku z mojimi kotkami
Dałoby radę się wprosić z intro deck'iem w celu ogarnięcia gry i budowania talii?
Wszyscy nowi gracze są mile widziani. Pomożemy i wspomożemy kartowo jeśli będzie trzeba. Zapraszamy
Pierwsza sprawa - Shun dobrze mówi.
Druga sprawa w przyszłym tygodniu dla mnie oba dni ok (3 niedziela tym razem odwołana).
W najbliższy weekend zdecydowanie opowiadam się za sobotą. Trzeba się zebrać jakąś rozsądną liczbą i przedyskutować temat OTP. Oprócz grania oczywiście
Moje szanse na niedziele są bliskie 0 co przedstawia się takim kalamburem szansa_babidiego=1/x gdzie x->nieskończoność
W sobotę może się pojawię jak mi zmiany w robocie nie wklepią w ostatnim momencie.
Wole sobotę, w niedziele może bym się pojawił, ale dość małe szanse na to są
Sobota, joł.
Powinienem być.
To siem widzim w sobótkę.
P.S.
Wsztstkie błędy ortograficzne są robione specjalnie.
SZUSTKA
Zarezerwowałem nam na jutro stoliki w Paradoxie na 10:30.
Będę!
babidi złóz mi talię
babidi złóz mi talię
Chcesz to ja ci złożę jutro. A na razie powiem tak WHITEBOAR TO JEDYNY SŁUSZNY DECK JAKIM MOŻESZ GRAĆ!!!
POZYCZ MI WHITE KYUREMY BO MMA TYLKO DRUKARKE!!!!
POZYCZ MI WHITE KYUREMY BO MMA TYLKO DRUKARKE!!!!
To gdzie te white kyuremy podziałeś? Miałeś przecież, 2 moge pożyczyć, reshiramy też
Dzieci, ogar.
NEWS DNIA:
Quck ma kaszel i nie przyjdzie...
Pojawię się jutro na spotkaniu, ale w sumie tylko po to, żeby dać kilku osobom umówione karty - zapewne będę w Paradoxie około godz.11. Niestety zagrać jutro nie dam rady ;(
Może to i double-post, ale...
...ale w świetle aż tak dennej frekwencji, jaką mamy tutaj od 2-3 tygodni (mam tu na myśli zarówno liczbę osób przychodzących, jak i dość liczne już przypadki, że ktoś się zapowiada - po czym się NIE pojawia, zresztą dzisiaj też tak było), oraz zupełnej apatii w samym tym temacie "Spotkań" już kilku kolejnych osób muszę napisać, że mogę nie mieć przekonania co do głosowania ZA WARSZAWĄ w przypadku, gdy pojawi się warszawska oferta zorganizowania OTP'2014.
Od lat przyjmuje się założenie - chyba słuszne - że miasto-gospodarz jest w stanie SAMO wystawić rozsądną (istotną liczbowo) grupę grających, a tymczasem tu u nas mamy wyraźne - jak dla mnie - objawy jakiegoś kryzysu w tej kwestii. Oczywiście na OTP niektórzy się zmobilizują, wiadomo, ale na dziś słabo mi to tutaj wygląda. Ja tak to widzę, i od razu mówię, że nie będę z nikim polemizować na ten temat, bo m.in. szkoda mi na to czasu.
Powyższe nie zmienia oczywiście mojej opinii o tym, że Shun zrobił znakomitą robotę w temacie poszukiwania sali itd. Brawo. Ale za wiele osób nie dość, że niczego w takich sprawach nie robi (i NIGDY nie zrobiło), to w dodatku olewa innych - chociażby tak, że PO PROSTU sobie nie przychodzą, choćby nawet wcześniej pisali, że już TYM RAZEM to na 100% będą itp.
We wrześniu/październiku była dokładnie taka sama sytuacja (na Większy Wrześniowy zorganizowany z myślą o odrodzeniu licznych turniejów zjawiło się bodajże 7 warszawiaków, co było jak na tamte warunki ogromnym wynikiem), po czym przez trzy miesiące mieliśmy turnieje na 6-10 osób, co można prześledzić przeglądając raporty. Pozostaje mieć nadzieję, że to tylko tymczasowe osłabienie i wkrótce będzie lepiej.
W ten weekend sobota u mnie odpada, chyba, że jakoś od godziny 12, to spoko. Preferuję niedzielę.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/