Odp: Spotkania
To jak, w sobotę mamy ligę? Kto będzie?
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jak, w sobotę mamy ligę? Kto będzie?
Ja będę, bo mnie te żelazne "odznaki" jeszcze bawią...
A ja niestety wyjeżdżam i nie bedzie mnie do 3.08 a potem znów 9.08 wyjeżdżam, więc obie ligi mi przepadają...
Jeśli ktoś bedzie zainteresowany wzięciem odznaki z obu spodkań i sprzedaniem mi ich po za 10 zł, to byłbym mu bardzo wdzięczny
Pogralbym z chetnymi w Piatek
Niestety w ten nie dam już rady, ale chętnie zagrałbym w tygodniu między moimi wyjazdami. Czyli ewentualnie 8-9 sierpnia
Będę w sobotę na lidze. O której to się zaczyna?
@Yabol - możesz podać szczegóły dotyczące piątku? Możliwe że mógłbym wpaść wcześniej do Warszawy i pograć.
Uwaga wiadomość rymowana:
W sobotę wpada do nas Gość,
więc trzeba dać mu w kość,
dlatego musi być nas dużo i nie abstrahuje
więc wszyscy mają być, kobiety i ................ mężczyźni(tu mi się nie zrymowało, ale nie mam rymu do abstrahuje).
Na 99% będę.
Ja w piątek na 90% odpadam, bo do roboty chodzę, ale może być tak, że nie będę miał co robić w piątek. Dowiem się w czwartek wieczorem dopiero.
W sobotę jestem ofc.
Planowo o 11:59 mój pociąg wjeżdża na Centralną. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to między 12:30 a 13:00 mogę się w piątek zainstalować w Paradoxie na jakieś 3 godziny. Daj jeszcze znać na PW jutro czy to aktualne.
Piątek nawet i mi pasuje. Chętnie bym pograł Co do soboty nie jestem pewien czy będę. Niestety na tą chwilę jestem zajęty, ale zobaczę co da się zrobić.
Spoko, to koło 12 Paradoxie? Jest szansa, że pojawię się również na lidze
Dołączę jutro do was około 13:00
Z Ligą dobra wiadomość. Zapowiada się dobry weekend.
Przybędę (na czas mam nadzieję).
Będę w sobotę, tylko w Paradoxie czy lige mamy gdzies indziej?
Liga w sobotę jest w Morionie. Wygląda na to, że turniej startuje o 10:30
http://ptcg.eu/forum/viewtopic.php?id=43
Zdaje mi się, że tu znajdziesz potrzebne informacje - przynajmniej ja bazuję na tym temacie.
Wpadnę tak koło 12:20~ pograć trochę.
Dzienks wszystkim za przybycie na sparingi - jakby cała dziewiątka jutro się pojawiła na lidze + nieobecni to byłby ciekawy turniej.
Ale w cuda nie wierzę Do zobaczenia jutro albo następnym razem.
Dzięki wszystkim za spotkanie
Pytanie off topic.
Czy ktoś potrzebuje/szuka kart rare/ultra rare lub PROMO (uncommony/commony wchodzą w grę o ile oferta mnie zainteresuje bo nie chce przeszukiwać góry kart dla jednej)? Posiadam wiele takowych z serii BS-->HS-on. Wszelkie pytania proszę abyście kierowali mi na PW. Na PW czekam niedługo bo do 03.08.13 ponieważ chciałbym te karty puścić na aukcji na allegro.
Gratki dla Babidieg! Wygrał mim tropicalem . Spoko turniej, dużo osób, szkoda że nie mogłem być.
I pytanie, chce ktoś sprzedać swoją odznakę za 5-10 zł (z dzisiejszej ligi oczywiście i ewentualnie z następnej
Gratki dla Babidieg! Wygrał mim tropicalem . Spoko turniej, dużo osób, szkoda że nie mogłem być.
I pytanie, chce ktoś sprzedać swoją odznakę za 5-10 zł (z dzisiejszej ligi oczywiście i ewentualnie z następnej
Wziąłem Ci jak coś.
Za tydzień mogę albo w niedzielę, albo w piątek ewentualnie (tak koło południa)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/