Odp: Spotkania
Ja mogę grać w oba dni. Ew. jakby coś mi się pozmieniało dam znać.
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mogę grać w oba dni. Ew. jakby coś mi się pozmieniało dam znać.
Zdecydujmy cos bo już wtorek a my nic nie mamy. Piątek czy sobota?
Nie rozumiem po co wybierać. Padł pomysł po prostu pogrania sobie w tygodniu, gdyż 2 stali bywalcy w sobotę będą w Katowicach, co mogło obniżyć frekwencję. Oba terminy także mi na razie pasują i od początku byłem za 2 spotkaniami, jedyne co ustalić to czy w końcu gramy w piątek, oraz w jaki dzień robimy normalne spotkanie [cotygodniowe] w weekend .
Dobra, przydałoby sie to wszystko szybko ustalić, a głównie piątek
Aaa ok, czyli robimy dwa spotkania. W piątek ja mogę przez cały dzień, w sobotę także a w niedziele niezbyt bo jako wierzący mam cotygodniową mszę (chyba ze spotkanie w okolicach godziny 13).
Od wczoraj weszło na forum wielu Warszawiaków, a nikt nic nie napisał. Ludzie, na serio, chce wiedzieć, czy opłaca mi sie fatygować pół miasta, czy to bez sensu, napiszcie coś...
Ja raczej tak, ale nie przed 11.
Będę w piątek i Kondzio też raczej będzie z tego co wiem i Kamikadzes też będzie o ile wiem i wiem też że o 15.00~ mamy pociąg, więc tak o 11.00 pasowałoby zacząć turniej.
Wątpię żeby trzebabyło rezerwować stoliki, ale może warto zadzwonić do Paradoxu i zarezerwować ze 3.
I Wielki Shu też będzie raczej.
I Yabol coś puacze, że może wpadnie.
Niczym kamienie przez Boga rzucane na szaniec.
Będę w piątek i Kondzio też raczej będzie z tego co wiem i Kamikadzes też będzie o ile wiem i wiem też że o 15.00~ mamy pociąg, więc tak o 11.00 pasowałoby zacząć turniej.
Wątpię żeby trzebabyło rezerwować stoliki, ale może warto zadzwonić do Paradoxu i zarezerwować ze 3.
I Wielki Shu też będzie raczej.
I Yabol coś puacze, że może wpadnie.
Niczym kamienie przez Boga rzucane na szaniec.
Dobra to mamy w piątek turniej na ~6 osób.
Zaczynamy o 11:00, Yabol, bądź jak najszybciej, to najwyżej będziesz miał bye'a lub coś sie wykombinuje jak bedzie parzysta ilość osób. Do ~14 myśle że sie wyrobimy. Zawsze tak sie udaje.
Raczej 3 stoliki w środku tygodnia nie będą problemem...
Ja mam ochotę się zjawić w ten tydzień jak może i w kolejne, ale nie wiem czy w tym tygodniu z talią gotową, bo karty mam jeszcze z hgss-on.
Ja mam ochotę się zjawić w ten tydzień jak może i w kolejne, ale nie wiem czy w tym tygodniu z talią gotową, bo karty mam jeszcze z hgss-on.
Nie wiem jak reszcie ale dopóki to nie jest Speed Darkrai HS-on mi nic nie przeszkadza.
to jest deck na format sprzed 2 lat xD- reshiboar
Wpadaj z Reshiboarem. Żeby to nie był raczej jakiś Vileplume brrrr.
W piątek gramy jakbyś miał ochotę.
W Reshiboarze dorzuć laserbanki i już masz poka, który może Ci w turze za 180 uderzć.
Albo może pożyczyć Rayquazy i zagrać RayBoarem, lepszy nawet jest .
Rayboar jest mój!
A emboara nie chciales..
@4 posty powyżej: ładnie to tak offtopować?
Dwa pytania:
1. Kiedy się umawiamy na następny weekend (czy znowu jakiś piątek?)
2. Kiedy jest termin sankcjonowanego turnieju w Morionie?
1. Piątek na pewno u mnie odpada ;( .
2. Nie wiadomo.
U mnie też już od tego tygodnia odpadają piątki.
Jak zwykle wolę sobotę niż niedzielę, choć się dostosuję.
Mi na razie chyba sobota pasuje
Ja wolę niedzielę
Ja też wolałbym niedzielę, ale jeśli jednak będzie spotkanie w sobotę, to jak dla mnie począwszy od 10.30, please.
Dobra, w tej chwili mamy tak:
Sobota: Babidi, Amphi, McLer, Shun
Niedziela: Końsko, Amphi, McLer, Babidi, Shun
Pelek i tak pewnie wpadnie niezależnie od dnia. Prosiłbym reszte, tzn. Arturomoda, Shuna, Kamikadzesa, żeby sie wypowiedzieli i to dość szybko. W tej chwili stoi na niedzieli, ale wszystko może sie zmienić
Whatever. Oba powinny pasować.
W sobotę będę pewnie ledwo żył, więc niedziela lepsza.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/