Odp: Spotkania
To robimy misie pysie turniej w Sobotę na 10:30 w Paradoxie?
Spoko Pelek, skoro wybrałeś godzinę to możesz zadzwonić i zarezerwować nam kilka stolików
Miałem to w planach ale usunąłem z postu przed wysłaniem bo myślałem, że ktoś inny by chciał . Po 12 zadzwonię jutro.
Zarezerwowałem dla nas 5 stolików na 10:30 w Sobotę . Jeżeli chcemy zrobić turniej 30 to lepiej jak najszybciej zarezerwować bo możliwe, że będą w YGO chcieli grać wtedy.
nie mogę w sobotę
Tak wiem, mój awatar jest prze słodki :3
Jutro (w sobotę) będę na pewno, postaram się zdążyć na 10.30, no i przyjdę z deckiem
simply The Best
in every contest
Jutro (w sobotę) będę na pewno, postaram się zdążyć na 10.30, no i przyjdę z deckiem
Godzina 10 wielu nie pasowało bo za wcześnie, mi też. Raczej z deckiem, spróbuj bez .
Czy robimy większy turniej 30 czerwca (niedziela) z gościnnym występem Kicka? Pytanie tylko czy nam boosterków starczy? Ktoś chętny na turniej tego dnia?
Na razie nie mam nic przeciwko 30, cóż pewnie dam rade wpaść
336 2013-06-23 11:23:57 (edytowany przez konsko 2013-06-25 16:33:13)
Ja na razie nie wiem. Sobota u mnie byłaby pewniejsza, ale jeszcze się okaże.
EDIT: U mnie tylko sobota wchodzi w grę.
Ja też deklaruję chęć zagrania w następny weekend - chyba nieco wolałbym niedzielę, ale i w sobotę też powinienem móc, byleby nie przed 10.30.
Dodam, że Yabol przekazał mi wczoraj ostatnie PIĘĆ boosterków z PLF, które jeszcze mamy na nagrody.
No i byłoby fajnie (po prostu FAIR, o ile mnie rozumiecie), gdyby kilka osób, które w ostatnich miesiącach się pojawiały, DAŁO ZNAĆ (chociaż tyle), czy możemy liczyć na ich udział w najbliższym czasie ?
Mam tu na myśli np. Kogę, Wiewiórkę, Artura...
simply The Best
in every contest
Pytam tak wcześnie ponieważ będziemy mieli gościa i warto mieć zarezerwowane stoliki.
Ponieważ Kicek (czyli spodziewany gość) pytał o 30 czerwca, czyli o NIEDZIELĘ, to proponuję, żebyśmy zgodzili się - pomiędzy sobą - też na NIEDZIELĘ właśnie.
simply The Best
in every contest
Sorki ale nie jest pewne czy będę akurat w tą niedzielę 30 bo nie wiadomo czy będzie to szkolenie 1-3 lipca
Online Tournaments Organizator
Odrazu mówię , że nie będzie mnie w ten weekend i w następny bo wyjeżdżam.
Tak wiem, mój awatar jest prze słodki :3
Jeśli stanie na nidzeli to prawdopodobnie mnie nie będzie, bo mam imprezę w rodzinie.
Kicek określ się jak najszybciej plix
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::
W przypadku soboty raczej wpadnę koło 12.
W przypadku niedzieli nie wpadnę ;p
Niemniej grać nie będę (nie mam już czym), więc mną się nie ma co sugerować.
344 2013-06-25 18:49:00 (edytowany przez Rafallo 2013-06-25 18:50:10)
Witajcie
Ja jako iż dawno mnie nie było i zapewne nie wszyscy mnie znają/pamiętają na początku sie bym przedstawił
Rafał, 16 lat, w tym roku kończę gimnazjum. Jakieś 6 miesiecy temu odszedłem z karcianki przez nauke (co i tak mi duzo nie dało ale dobra tam). Na isie miałem nick Kamikadze (czy coś w ten deseń ). Ci co mnie nie znają, poznają na spotkaniu, a Ci którym zdążyłem się zapomnieć mam nadzieje ze teraz coś tam kojarzą
Obecnie nie mam czym grać, mi odpowiada niedziela
Pozdrawiam!
Witajcie
Ja jako iż dawno mnie nie było i zapewne nie wszyscy mnie znają/pamiętają na początku sie bym przedstawił
Rafał, 16 lat, w tym roku kończę gimnazjum. Jakieś 6 miesiecy temu odszedłem z karcianki przez nauke (co i tak mi duzo nie dało ale dobra tam). Na isie miałem nick Kamikadze (czy coś w ten deseń ). Ci co mnie nie znają, poznają na spotkaniu, a Ci którym zdążyłem się zapomnieć mam nadzieje ze teraz coś tam kojarząObecnie nie mam czym grać, mi odpowiada niedziela
Pozdrawiam!
Nie za bardzo cie pamiętam, ale kojaże że grałeś chyba Typlosion/Reshiram. Jak coś to bede mógł pożyczyć 3 Chandelurey PLF na niedziele, robią to co Typlosiony, ale z decku, więc może uda się ci stworzyć coś grywalnego na to spotkanie, oczywiście jeśli masz jakieś supportery
Ło Kamikadzes (o ile dokładnie pamiętam nick). Wpadaj chłopaku
Coś wykombinujemy.
Welcome Back!
:::::::::::||:::://:::://::::::\\:::::||:::://:::::||:::||::::\\:::||::::::::::::
:::::::::::||::::\\::://====\\::::||::::\\ ::::||:::||:::://:::||::::::::::::
:::::::::::||__//://::::::::::::\\::||__//:::::||:::||_//:::::||::::::::::::
Pamiętam Cię Kamikadzes . Wpadaj w niedzielę na turniej. Cieszymy się, że wróciłeś .
Cieszę się z tak miłego powitania Amphi, doceniam gest, natomiast wyciąganie energii z decku i wwalanie ich potem do śmietnika mijałoby się z celem Dziękuję za propozycję Planuje skompletować deck na Darkraiach bo jest tani i chyba zbyt wielkich cudów do niego nie trzeba Jeśli ktoś coś ma do niego i jest chętny odsprzedać (bo wymienić się to ja nie mam prawie za co) to niech pisze PW Chętnie się dogadam a jeszcze poprzeglądam Wasze oferty w wymianach
Pozdrawiam
Cieszę się z tak miłego powitania Amphi, doceniam gest, natomiast wyciąganie energii z decku i wwalanie ich potem do śmietnika mijałoby się z celem Dziękuję za propozycję Planuje skompletować deck na Darkraiach bo jest tani i chyba zbyt wielkich cudów do niego nie trzeba Jeśli ktoś coś ma do niego i jest chętny odsprzedać (bo wymienić się to ja nie mam prawie za co) to niech pisze PW Chętnie się dogadam a jeszcze poprzeglądam Wasze oferty w wymianach
Pozdrawiam
Niby tak, ale mówie na jedno spotkanie, tak, żebyś może czymś już zagrał, a poza tym od czego są super rody w formacie...
Jeszcze te Super Rod'y trzeba mieć co nie? Podziękuję ale to naprawdę bardzo miłe z Twojej strony Przyjadę, spróbuje kilka transakcji dokonać, popatrzę jak gracie i mooooże sobie trochę sparingów poza turniejem zagram (no i wtedy pożyczka kart byłaby nieunikniona )
P.S.
Amphi dochodzi jeszcze sprawa taka, że po 6 miesiącach obawiam się, że wyszedłem z wprawy! Jeszcze ustawie coś nie tak albo odłożę gdzie nie trzeba i będzie śmiech