Odp: Spotkania
Sobota spoko, tylko o ludzkiej godzinie, bo znów są dwie linie metra .
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sobota spoko, tylko o ludzkiej godzinie, bo znów są dwie linie metra .
Jak sie okazało, mi w tym tygodniu tylko sobota pasuje, cóż.
Ja chyba też preferuję sobotę.
ja nie przyjdę jak będzie słońce
Ja w tym tygodniu na 99% w ogóle się nie pojawię.
To jak, jutro o 11 na przykład granie? Turniej czy sparingi?
Tak mi się wydaje. Ja jutro wpadam pograć. Kto chce niech przychodzi.
Jest w ten weekend spotkanie?
Pojawię się w Paradoxie jutro (czyli w sobotę) ok. 10.30 licząc na to, że kogoś z Was tam spotkam. Liczę zwłaszcza na Konsko, Shuna, arturomoda, Yabola i Amphiego (Babidi chyba się tym razem nie da rady pojawić - ?), głównie z powodu wymian.
Ja na 10:30 nie dojadę - będę po 11. Mam nadzieję, że ktoś oprócz Shuna i McLera zamierza się pojawić.
Czyli rozumiem że w niedziele nie ma spotkani?
To i ja tak spróbuję się pojawić. McLer bierz decka i bez wymówek A wie ktoś co u Dżabola? Nie widziałem żadnej wypowiedzi jego.
to ja jutro jestem ale nie wiem czy będę grał.
Dżabola nie będzie wtedy w Warszawie więc się nie pojawi.
Mnie na 100% niestety nie bedzie. Będę próbował w tym tygodniu pewnie jakieś spotkanie w czwartek moze zorganizować dla ostatnich testów, więc tam dopiero bedzie mozna mnie sotkać
To jest czy nie ma tego spotkania w niedziele>.< ? Bo ja bym chętnie pograła ale zesobą nie będę grać
Nie wiem, dlaczego wolicie w tygodniu zamiast w weekend, a mnie takie pomysły eliminują.
Trudno. Będę jutro od 10.30 i poczekam, najwyżej coś tam sobie poczytam (spory wybór jest). Bo w tygodniu ja całkowicie odpadam.
To jest czy nie ma tego spotkania w niedziele>.< ? Bo ja bym chętnie pograła ale zesobą nie będę grać
Nie, w tym tygodniu nic nie ma w niedzielę. No chyba, że ktoś jutro coś umówi z kimś, ale wątpliwe.
ja na długi weekend do domu wróciłem, będę od poniedziałku.
RE WE LAC JA... ;-(
Jak przyszedłem, to ludzie grali w jakieś figurki Spotkaliście się w ogóle?
Babidoofa nie ma i od razu brak organizacji macie . A tak na serio. Na prawde nikogo nie było dzisiaj?
Spotkaliśmy się w składzie: Konsko, Kakel, Shun, Pelek i ja. Ponieważ tam grali w WHB to
po jakimś czasie (niedługo po 11) udaliśmy się do pizzerii przystanek dalej (za Parkiem Krasińskich, niemal przy pl. Bankowym)...
Na przyszłość sam wpierw sprawdzę, czy tam jest wolne. Coś mi mówiło, że właśnie na tydzień przed OTP też mieli mieć "imprezę zamkniętą", ale nie byłem pewien, a szkoda.
Ale Ty, Artur, masz przecież komę do mnie - ?...
To kto się jutro pojawi w Morionie?
Bo nie wiem czy wkładać 4-4 Garbo czy je wypieprzyć
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/