Odp: Spotkania
To ja w tym tygodniu raczej jeszcze się nie wyrobię, ale od przyszłego będzie to wyglądać tak:
Poniedziałek 13:00+
Wtorek 14:30+
Środa 14:30+
Czwartek 15:00+
Piątek zajęty
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To ja w tym tygodniu raczej jeszcze się nie wyrobię, ale od przyszłego będzie to wyglądać tak:
Poniedziałek 13:00+
Wtorek 14:30+
Środa 14:30+
Czwartek 15:00+
Piątek zajęty
Za tydzień liga kto będzie?
Jak w niedziele będzie to pewnie ja.
Zapewne też wpadnę, o ile termin będzie niedzielny.
Ligi w Morionie są w soboty.
To lipa trochę, wolę już zostać w domu i obejrzeć mecz na szczycie TME... Ile zazwyczaj trwa liga i o której się zaczyna?
10.00-13.30~ tak średnio.
Jak w sobotę to mnie na 100% nie będzie
Ok, mi ostatecznie pasuje w tym tygodniu czwartek Paradox 17.00+.
Kto się pisze?
3 osoby more plix.
Ok, mi ostatecznie pasuje w tym tygodniu czwartek Paradox 17.00+.
Kto się pisze?
3 osoby more plix.
Ale tylko w gryfie...
A szczerze, to chciałbym, ale raczej nie w tym tyg.
W Gryfie teraz jest sklep zoologiczny
Polecam.
Wiem, widziałem.
A na poważnie to mi nie dawno pisali, że planują sie gdzieś przenieść i znów działać. Ale i tak w czwartek nie dam rady...
W czwartek o 17 nic nie robię... Ale w piątek mam sprawdzian więc to zależy.
Głupio tak, ale muszę się określić na 100% dopiero jutro. Mogą mi wypaść badania znienacka i dlatego jutro z rana bym napisał, co na pewno nie jest zbyt odpowiednim momentem.
W każdym bądź razie jeśli będzie szansa, że się zbierzecie to wezmę karciochy do pracy. Ewentualnie mógłby któryś z ewentualnych obecnych numer swój zostawić mi na pw to bym dał jutro znaka czy się zjawię.
Pisałem Babidiemu już, MOŻE dam radę przyjść, zobaczymy
dobra olać ten czwartek rly
nikt nie jest pewien czy będzie czy nie.
do soboty.
Uprasza się miejscowych żeby zarezerwowali Paradox Cafe na następną niedzielę, 26 maja. Można prosić kogoś w miarę odpowiedzialnego?
Cieszyłbym się gdybym mógł zagrać w miejscu w którym odbędzie się OTP i - jak to się mówi - sprawdzić teren. Ale oczywiście jeśli trzeba będzie się konspirować w Galerii Mokotów i mierzyć się z ludźmi którym chce się przejechać pół miasta - oczywiście to zrozumiem. W końcu jestem tylko betonowym gościem ze wsi
dobra olać ten czwartek rly
nikt nie jest pewien czy będzie czy nie.do soboty.
Na dobre wyszło, bo jednak są dziś wolne terminy i mnie tez by nie było ;p
Prawdopodobnie do soboty
Dobra, do tego czwartku powinienem już wyzdrowieć i nic nie powinno stać na przeszkodzie, żeby sobie popykać testowo przed OTP. Chętni?
Witam. Jak zapewne słyszeliście, muszę skończyć z karcianką, między innymi z powodów finansowych, ale nie tylko. W związku z tym sprzedaję swoje karty, link jest w podpisie. Prawdopodobnie pojawię się na kolejnym spotkaniu (jeśli się takie odbędzie), więc będziecie mogli kupić ode mnie potrzebne karty, zwłaszcza, że niedługo OTP
W najbliższy weekend:
sobota-może na chwile wpadnę, ale zwykle w soboty mam mało czasu
niedziela-będę na pewno
No u mnie to tak wygląda więc ogólnie bardziej by mi pasowała niedziela
Jak chyba ustaliliśmy, turniej jest w niedziele, a przyjeżdżają do nas pewni goście, troche powęszyć przed otp
Ma ktoś ochotę przenocować mnie z soboty na niedziele?;]
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/