Odp: Informacje o Turniejach w Krakowie
Hejka, czy ma ktoś 5 wodnych energii do oddania? Byłbym wdzięczny
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka, czy ma ktoś 5 wodnych energii do oddania? Byłbym wdzięczny
takie pytanko mam
Czy pasuję wam spotkanie w piątek i sobote? tak jak było w tym tygodniu
@Tensu: niestety nie pomogę, na wszystkich gra moj brat ;/
@Wex: Od października nie robi mi to większej różnicy, ale będę się pojawiał raczej na jednym turnieju tygodniowo (jeśli będzie w piatek i sobote to będzie to zależało wtedy od moich zajęć).
Mi to odpowiada raczej odpowiada... Chyba, że wypadną mi w piątek jakieś kółka czy przygotowania do konkursów to wtedy odpadam
A ja powiem, że ja preferuję chyba jeden turniej w tygodniu, generalnie po prostu nie mam kasy póki co na dwa. Więc mi niby pasuje bardziej popołudnie w piątek, ale wtedy nie będzie mnie raczej w sobotę.
W sumie piszę nowy by było zauważone: W tym tygodniu preferuję sobotę
Mi pasuje piątek ale nie sugerować się mną, bo ja i tak nie gram
Widzę że zainteresowanie piątkiem nie duże. Ale ja i tak będe tak o 15.00 więc jak kto ma czas to wpada a jak bedzie nas dużo to możemy coś poważniejszego zagrać.
Wexu jak będziesz to nie zapomnij o figurkach do wowa i planszy.
Ja sie zjawie jutro. Rexio mozesz wziasc kosti bo ja gdzies je posialem
Panda wpadnie do was najwcześniej 28 września, No worries
ja będę jak coś
To ja też się jutro stawię, tak bardziej na 10.50 niż na 10
Na 11 są większe szanse że będę niż na 10 Będę pisał jak wstanę
Jutro o 16?
mnie nie będzie, zjawie się w sobote
Byłem, rozegrałem turniej z trzema bye'ami, w systemie każdy z każdym, więc można zapisać do ELO tym bardziej, że byłem pierwszy. Dobry pomysł chłopaki z tym turniejem w piątek, szacunek dla inicjatora!
Ja się trzymam soboty jak już coś
Zjawię się jutro po dłuuugiej nieobecności Tylko o której zacznie się turniej? Potrzebna będzie decklista czy coś takiego?
O 10 możesz się zjawić. Decklista niepotrzebna, ale hs-on już nie wiele pomoże.
Wybaczcie posta po poście, ale zależy mi, by trafiło to do jak największej grupy osób. Od przyszłego spotkania gramy wyłącznie wg najnowszego formatu! Wyjątek może stanowić tylko osoba, która jak Młody, zjawiła się po półrocznej przerwie i miała ograniczone możliwości.
Ja już od dawna mam wpaść i jakoś nie wychodzi, może się uda (liczę na to), mam nauczyć obsługę programu osoby pracujące w Dragonusie i myślę, że zasad prowadzenia turniejów też A więc nie będzie koreańców, proksów, ani nic takiego w kategorii masters. Dla juniorów/seniorów może się znajdzie taryfa ulgowa, ale raczej w kwestii formatu, jeżeli jeszcze nie dadzą rady się dostosować.
Sam co prawda miałem 3 energy switche, ale mówi się trudno i trzeba je na coś wymienić .
Co prawda będzie granie swiss 3-4 i nagrody osobno do kategorii wiekowych (a więc przyda się wpisowe robić tak by każda miała conajmniej booster). No ale cóż... po mału wreszcie się uporałem z finansami .
Gramy coś 28 września? ;p
Ja będę i postaram się wyciągnąć brata!
W sobotę pewnie się ktoś znajdzie.
Ja chętnie jutro wbije
Od przyszłego tygodnia pojawiam się regularnie, a więc drżyjcie .
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Krakowie → Informacje o Turniejach w Krakowie
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/